מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדוםעתניאל07/06/2009
הי.. אני קמת נבוך.. אני נער דתי לאומי.. בן 17.. ואני וחברה שלי(גם היא דת"ל)החלטנו לקיים יחסי מין בסתר..
זה טבעי בגיל כזה? או שעדיף לחכות אחרי החתונה?
חברה שלי מאוד רוצה וגם אני..
אנחנו מתלבטים בקשר לשימוש בכובעון בגלל שאני לא יודע איזה קונדום לקנות..
אף פעם לא לימדו אותנו בישיבה , אם יש מידות לדבר הזה ? סוגים? חברות שונות?
מדדתי את איבר המין שלי והוא באורך 19 ס"מ
זה בסדר..?
יש בבית המרחקת אצלנו 3 מדפים של כובעונים ואני מתבייש לעמוד שם ושמישהו שמכיר את ההורים שלי יראה אותי..
אתם יכולים פשוט להגיד לי אך ומה לקנות? ואני אקנה את זה במהירות בלי להתמהמה..
אני צריך מידה קטנה או גדולה? איזה חברה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון08/06/2009לגבי שאלתך הראשונה, זה עניין מאוד אישי, תלוי תרבותי, ותלוי חברתי. אתה משתייכים למגזר דתי לאומי ולכן מרגישים צורך בהסתרה של הבחירה שלכם, וזה לגיטימי.
לגבי שאלתך בנוגע לקונדום, רוב הקונדומים מגיעים לאורך של 19 ס"מ והיקף של 5.2 ס"מ, זה גודל של קונדום שאמור להתאים למרבית הגברים באו"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)