שאלה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!
    בני
    08/06/2009

אני בן 21, בחודשים האחרונים אני מרגיש שאני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה, למרות שאין לי בעיה מבחינת גמירה.
    לרוב אני כן מגיע אבל הרבה פעמים אני מרגיש שהאיבר רדום לו.. הייתי יחסית די פעיל מינית עד עכשיו, והיום כשאני עם חברה שלי , אני מצליח לגמור רק פעם אחת ואז זהו הוא לא חוזר (פעם הייתי הרבה יותר אנרגטי)גם אחרי דקות ארוכות, האם זה טבעי? ממה זה יכול לנבוע? אני שולל שזה משהו פסיכולוגי כי אני מאוד שמח בחיים ואני נמשך לחברה שלי!
    אני אשמח לשמוע דעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    09/06/2009

אם אתה מגיע לזקפה, מקיים יחסי מין ומגיע לגמירה, אז איפה הבעיה? אני מבינה שבעבר הייתה לך זקפה שאיפשרה לך לעשות סיבוב נוסף. אתה מציין שאתה מרגיש שהאיבר רדום- באיזה מובן? האם אתה מרגיש תחושות פיזיות כאשר יש מגע בפין, כלומר האם אתה מגיב לגירוי מיני? מה המצב באוננות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה..

בני
    09/06/2009

כשאני אומר רדום אני מתכוון שלא מגיע לזקפה מלאה.
    ולגבי אוננות -אני כמעט ולא נוגע בו כשאני לבד.. חוסר זמן.
    ומה הגורם לכך שאני לא מצליח להגיע לסיבוב נוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    09/06/2009

אתה תמיד יכול לשלול את ההיבט הפיזי על ידי בדיקות רפואיות. אתה יכול להגיע לרופא אורולוג או לרופא סקסולוג כדי לאבחן אם מדובר בבעיה על רקע פיזי. מאחר ואתה צעיר, קרוב לוודאי שזה לא פיזי. אם זה לא פיזי, אז כנראה שזה נפשי. אתה בחרת להשתמש במילה "רדום" שמעורר שאלה לגבי מידה של חשק ועוררות מינית. האם אתה מוצא את עצמך בסקס עסוק בזקפה שלך, כי אם כן, זה גם יכול להסביר את הקושי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו