מוזר.......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוזר.......
    אני:)
    08/06/2009

אני וחבר שלי עושים סקס יבש וזה כולל הכלל החדרת אצבעות, נוגעים אחד בשני,אוננות הדדית וכו'.. חוץ מחדירה עושים הכל הכלל !!! אנחנו מדברים על זה גם בגלוי ואומריםן אחד לשני מה נעים ומה לא בקיצוור פתוחים מאוד אחד עם השני בנושא הזה...
    היום שהוא היה אצלי הוא סיפר לי שהאיבר מין שלו לאחרונה לא מצליח כדבריו לעמוד ולהיות חזק ולהיות בזקפה טובה שאלתי אותו מה הבעיה ולמה... הוא אמר שהוא לא יודע את הסיבה... ושמעתי מתוך בעיות של אנשים שזה אולי מלחץ או אולי שהוא חושב על זה למה לא עומד לו וכל מיני כאלה והוא אמר לי שהוא כן חושב על הדברים האלה בזמן שאנחנו עושים את זה אך הוא לא חושב שזה מה שמשפיע עליו...והוא תמיד כן מצליח לגמור אך בזמן אחרון לוןקח לו המוןןןן זמן!!!

הייתי רוצה לדעעת מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לו להנות יותתרר ולגרום לאיבר מין שלו לקבל זקפה כמו שהוא היה רוצה...בבקשה תענו לי:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוזר.......

הוספת תגובה

• שאלה

מירב שרון
    09/06/2009

האם זה קורה גם באוננות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

אני:)
    09/06/2009

הוא אומר שכשהוא עושה לעצמו אז הוא מצליח להגיע לזקפה מלאה ושהכל בסדר.. אבל הוא אומר שאני עושה הכל בסדר שאני מאוננת לו ושהוא מאוד נמשך אליי וזה לא בעיה אצלוו ושהוא בעצמו לא יודע מה יש לו...
    אייךךך אני יכולה לגרום לוו לזקפה מלאהה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו