מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזה שלי!סיון21/08/2007
אני לא יודעת אם זה המקום, אבל בדצמבר אהיה בת 17, יש לי גוף רזה עד חטוב
והחזה שלי קצת קטן לעומת חברותיי שאצלהן החזה הוא גדול יותר
אני לא רוצה חזה עצום, אבל שיהיה לפחות בגודל אגרוף וחצי
האם הוא יגדל עוד? מתי הגדילה נעצרת בממוצע?
ואני ממש לא בכיון של סיליקון!
אומרים שאם מממשים אותו הרבה הוא גודל אבל זה נראלי קצת הזוי, אני בד"כ בלי חזיה כך שאין לחץ כל כך על הגדילה אבל עדיין......
אם יורשה לי, אני רוצה לשאול את אותה השאלה על הגובה שלי (1.60)
מחכה לתשובה,
תודה מראש
סיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מירב שרון21/08/2007באתר רפואי medline, החזה מתחיל לצמוח אצל בנות הכי מוקדם בגיל 8 ומגיע לשיא התפתחותו בין הגילאים 12-18. אצל בנות יש צמיחה מהירה בגובה בין הגילאים 9.5 -14.5 כאשר השיא הינו בסביבות גיל 12.
למשש את החזה לא יגורם לגדילתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך סיוון
רזיאל22/08/2007היי סיוון
בעיקרון, נשים התפתחות נשית נעצרת בסביבות גיל 18. אך לא בהכרח, לפעמים יש מקרים שבהם נשים ממשיכות להתפתח עד גיל 20 אבל זה הרבה פחות שכיח.
לשאלתך לגבי החזה שלך, אני לא מאמין שבגילך (17) הוא יכול לקפוץ פתאום בשתיים-שלוש מידות אבל הוא בהחלט יכול להמשיך ולגדול, אך אל תצפי ליותר מדי, ממש מעט. (כפי שציינתי קודם, ההתפתחות המינית של נשים נעצרת בסביבות גיל 18).
לגבי הגובה שלך, גדילה של נשים(בחורות) מתחילה להיפסק לאחר קבלת הווסת הראשונה ואפשר להעריך שלאחר מכן ניתן יהיה לגבוה בעוד כ8 ס"מ. אך גם כאן ישנם מקרים חריגים.
איך שלא יהיה, אל תתבאסי מהגובה שלך(יש לך גובה נחמד כבחורה) או מהחזה שלך- אין דבר יפה ומדליק יותר מבחורה עם אופי. ואני יודע כמה זה נשמע כמו קלישאה אבל אלוהים כמה שזה נכון...!!
נ.ב וחשוב מאוד
אני לא רופא וכל מה שכתבתי הוא על סמך הידע האישי שלי שאומנם יש לו ביסוס מסויים אבל קחי את הכל בעירבון מוגבל. מה גם שאני בסה"ך בן 18.
שיהיה לך רק טוב, ויום נפלא!
תמשיכי לחייך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך רזיאל!
סיון22/08/2007:-*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)