צריכה עזרה דחוף..!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף..!
    אחת..
    09/06/2009

שלום,
    אני לא כל כך יודעת אם זה הפורום המתאים אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי!
    לפני חודש פלוס קימתי יחסים לא מוגנים ויום לאחר מכן לקחתי פוסטינור...לאחר כשבוע קיבלתי את המחזור החודשי.
    לפני שלושה-ארבעה שבועות בערך רצינו שוב לקיים יחסים אך שוב לא היה לחבר קונדום והפעם עמדתי על שלי ולא הסכמתי להגיע לחדירה..במקום זה התמזמזנו ובסוף עשיתי לו ביד והוא גמר על המכנס שלי..כשנכנסתי לשירותים אח"כ ניגבתי עם נייר את השפיכה שהיתה על המכנס שלי ובאותה חתיכת נייר ניגבתי את הפות...
    רק עכשיו אני נזכרת באותו מקרה..בגלל שהמחזור שלי מאחר כבר בשבוע!! היום עשיתי בדיקת הריון (בדיוק שבוע איחור) והיא יצאה שלילית..אבל לאחר שעשיתי אותה אמרו לי שעדיף לעשות אותה עם השתן של הבוקר ( אני עשיתי אותה כשעתיים אחרי שהתעוררתי ולא הכנסתי כלום לפה מאז שקמתי חוץ ממים..אבל זה עדיין לא השתן הראשון של הבוקר..)
    האם יש סיכוי להריון????..ואם לא איך זה שהמחזור מאחר בשבוע ויותר ומה עליי לעשות?
    בנוסף..תמיד יומיים בערך לפני שאני מקבלת יש לי את הסימנים המקדימים האלה של הגב והמנצ'יז בלילות..וכבר בערך שבוע וחצי שיש לי את הסימנים האלה ואני חושבת שכל יום אני אמורה לקבל אבל כלום..

אודה לכם על תשובה מהירה!! תודה רבה מראש על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף..!

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    09/06/2009

פוסטינור עלול לגרום לשיבושים במחזור, ויתכן שבגלל זה האיחור. קרוב לוודאי שאת לא בהריון, הסיכוי נמוך לפי מה שתיארת, וגם בדקת כבר ושללת הריון עם ערכה ביתית לבדיקת הריון. את תמיד יכולה למען הסר חשש, לקנות ערכה נוספת אם אחרי עוד כמה ימים את רואה שעדיין יש איחור במחזור. כמו כן, מאחר ואת פעילה מינית, מומלץ שתגיעי לרופא/ת נשים ותתחילי לקחת גלולות, חבל לקחת סיכונים מיותרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אחת..
    10/06/2009

פוסטינור יכול לגרום לאיחור גם במחזור הבא?? ( שני מחזורים לאחר קיום היחסים..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא תפני את השאלה לפורום רפואת נשים

מירב שרון
    10/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו