אני מאוד מפחד ומבויש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מאוד מפחד ומבויש
    איתן
    10/06/2009

שלום קוראים לי דויד ואני בן 15וחצי ואני מאוד מפחד כי יש לי זין מאוד ענק שמדדתי אותו הגודל שלו הוא 25 ס"מ ואני מאוד מיתביש ואני מנסה שההורים שלי לא יראו אותו אתה יכולים לעזור לי אני לפעמים לא יכול להסתיר אותו בבית הספר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מאוד מפחד ומבויש

הוספת תגובה

• אתם יכולים לעזור לי

איתן
    10/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    10/06/2009

אני מבינה שאורך הפין שלך מאוד מטריד אותך. יש אנשים עם אורך פין קצר, ויש עם פין ארוך, יש אנשים נמוכים, יש אנשים גבוהים, יש אנשים שמנים ויש אנשים רזים, יש נשים שטוחות ויש נשים עם חזה גדול. כולנו שונים אחד מהשני ובשונות יש הרבה יופי וייחודיות. חשוב שנלמד לאהוב את הגוף שלנו ולקבל אותו כמו שהוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

אנונימי
    12/06/2009

תעמוד בפתח קניון שים כובע שחרר החוצה אורך 25 ותתחיל לאסוף כסף.אגב איך אתה מודד?
    נ,ב
    חשבתי ששלי הכי ארוךגודל 23 השגת אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו