מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשותטל21/08/2007
שלום,
מאוד קשה לי להגיע לאורגזמה והרבה פעמים אני מוצאת אותי מזייפת כשאני שוכבת עם חבר שלי..
האם זה אמור לבוא בקלות?..
האם אפשר לגמור מחדירה?
באיזו תנוחה הבת זוג יכולה לגמור יותר מהר ויותר טוב?.. ובאיזו הבן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה
מירב שרון21/08/2007קצב הגעה לאורגזמה הנו מאוד אינדיבידואלי, ומשתנה מאשה לאשה. אני מבינה שלך לוקח יותר זמן להגיע לאורגזמה, וזה מפריע לך עד כדי כך שאת מרגישה צורך לזייף. האם כבר קרה שהגעת לאורגזמה עם חבר שלך? רק 1/3 מהנשים מגיעות לאורגזמה על ידי חדירה, הרוב מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן. האם את מאוננת? את צריכה ללמוד להכיר את הגוף שלך מספיק טוב כדי לדעת מה יגרום לך להגיע לאורגזמה. אם את תדעי, אז תוכלי לכוון את החבר שלך כדי שהוא יעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנסה גם לבד אבל
טל21/08/2007אני בקושי מצליחה לגמור בגירוי הדגדגן, אולי אני לא יודעת איך או שאני פשוט לא אוהבת את זה..
אני באמת לא יודעת מה לעעשות..
מחדירה לבד אני מצליחה לגמור, ולפעמים גם עם בן זוגי..
אבל זה מאוד קשה לי.. זה נורא מתסכל !
מה את ממליצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל
מירב שרון21/08/2007אני ממליצה שתורידי מעצמך את הלחץ והעיסוק בהגעה לאורגזמה ותרשי לעצמך ליהנות מכל מה שאתם עושים ביניכם בדרך במהלך קיום יחסי מין. אם את כל הזמן עסוקה בלהגיע לאורגזמה אז את מפספסת הרבה הנאה בדרך וחבל. את הרי אומרת שלפעמים את כן מצליחה להגיע עם החבר לאורגזמה אז מי אמר שזה תמיד צריך לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי פעם שהתנוחה שאישה למעלה עוזרת
אביחי22/08/2007מאד לגמירה שלה ושיהיה לך הארבה יותר קל ליגמור מחדירה שאת למעלה והוא שוכב,
השליטה בחדירה שלו יכולה לעזור לך ליגמור ולעשות איך שהכי נעים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)