תענוו לי דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענוו לי דחוףף
    עדי
    11/06/2009

שללום אני בת 16 ויש לי חבר בן 18
    התייעצנו והגענו להחלטה שאנחנו רוצים לקיים יחסי מין
    רציתי לשאול..
    1 האם מותר לקיים יחסים כמה ימים לפני המחזור?
    אם לא מתי הכי בטוח לקיים יחסי מין?!
    2 האם שבן הזוג שלי חודר אליי זה עד כדי כך כואב?
    3 מה כמות הדם שיורדת הפעם הראשונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תענוו לי דחוףף

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    11/06/2009

מותר לקיים יחסי מין מתי שאתם רוצים, כל זמן ששניכם בכך וכל עוד אתם משתמשים באמצעי מניעה - או קונדום או גלולות, גלולות הנן יותר יעילות במניעת הריון לא רצוי. אי אפשר לסמוך על שיטת הימים הבטוחים.
    הפעם הראשונה ממש לא חייבת לכאוב אם נוקטים בכמה צעדים שיקלו על החדירה כגון משחק מוקדם שבו תשקיעו הרבה תשומת לב, כולל חיבוקים, ליטופים, נשיקות, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי שמאוד יכול לעזור להגברת רטיבות בנרתיק. כמו כן, אפשר להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון LOVE GEL. אפשר להרחיב את פתח הנרתיק באופן הדרגתי על ידי החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד גודל היקף של פין.
    ובפעם הראשונה לא חייב שיהיה דימום. אם עושים את זה באופן הדרגתי, קרום הבתולין הנו שריר בצורה של טבעת שמתרחב, זה לא "נקרע". בהצלחה ומקווה שהחוויה המינית הראשונה של שניכם תהיה חיובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו