צריכה עזרה וייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה וייעוץ
    אלמונית
    11/06/2009

אני וחבר שלי מקיימים יחסים מוגנים כבר למעלה מחודש בערך....מס' הפעמים ששכבנו הוא רב...
    אני לוקחת גלולות ולפני שבוע התחלחתי לקחת רואקוטן באישור רופא עור...
    הבעיה היא שגם לפני הרואקוטן היה לנו בעיות בכניסת הזין לפות, אבל אחרי כמה זמן היה עובר והייתי מתחילה להינות..
    עכשיו עם תחילת רואקוטן...הכניסה הרבה אבל הרבה יותר קשה ....וכואב לי פי כמה מפעם...
    מה עוישם? האם זה טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה וייעוץ

הוספת תגובה

• לאלמונית שלום

מירב שרון
    15/06/2009

האם אתם מקדישים מספיק זמן למשחק המוקדם? האם אתם נעזרים בחומר סיכה על בסיס מים על מנת להקל על החדירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתגובתך

אלמונית
    15/06/2009

אממ משחק מקדים מטורף=] ולא משתמשים בחומר סיכה...אבל זה לא נשמע לי הגיוני שזוג ישתמש באופן קבוע בחומר סיכה
    או שזה טבעי.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה לשאלתך

מירב שרון
    16/06/2009

מאוד יתכן שהיובש בנרתיק זה תופעת לוואי של הרואקוטן. רואקוטן עלול לגרום ליובש בעיניים, בנחיריים, בשפתיים, בפתח הנרתיק ובפי הטבעת. מדובר בתופעות לוואי שיפחתו ככל שהגוף שלך יתרגל לתרופה. בינתיים תיעזרי בחומר סיכה על בסיס מים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו