אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    בת 15
    22/08/2007

איך בת יכולה לדעת אם היא הגיעה לאורגזמה..? האם יש לה שפיך כמו לבנים..?
    התחלתי לאונן לפני כמה זמן.. ואני רוצה לדעת אם אני מגיעה לאורגזמה באמצעות האוננות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה

המבין
    22/08/2007

כשתגיעי לאורגזמה תאמיני לי את לא תפספסי תהרגשה מותק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מירב שרון
    23/08/2007

חווית האורגזמה משתנה מאשה לאשה. קמחי מתארת כמה דוגמאות שדרכן ניתן להגיע לאורגזמות:
    אורגזמה של הדגדגן
    יש נשים שחוות אורגזמה של הדגדגן שבנויה בדרך כלל ממספר שיאים, שמזכירים התפרצות אופורית, או פיצוצים קטנים, כשמרווח הזמן בין עווית לעווית משתנה דרמטית מאשה לאשה. ההתפרצויות מתמקדות באיברי המין ומשחררות את אותו מתח שרירי שנבנה באיזור. 2/3 מהנשים מגיעות לאורגזמה של הדגדגן.
    אורגזמה של הנרתיק
    מה זה? כשאיבר המין של הגבר חודר אל עומק הנרתיק, נוצר גירוי עצבי הלוחץ את הרחם כלפי מטה וגורם לריגוש ולתחושת מלאות. אבל עם כל הכבוד לנרתיק, רוב הנשים זקוקות גם לגירוי של הדגדגן. השילוב בין החדירה העמוקה והגירוי הדגדגני נחשב "שילוב מנצח" אצל נשים רבות, ופעמים רבות השניים משלימים זה את זה בדרך אל האורגזמה המיוחלת.
    אורגזמה של נקודת הג'י
    התחושה בעת אורגזמה של נקודת הג'י היא תחושה של אורגזמה "עמוקה", כיוון שגירויה מערב את גירוי הדפנות הפנימיות של הנרתיק. תחושת המלאות נגרמת גם כתוצאה מהתרוממות הרחם במהלך המגע בנקודת הג'י. בסוג כזה של אורגזמה חלק מהנשים מפרישות נוזל שקוף הידוע כ"שפיכה הנשית" . (מבחינה מדעית מדובר בנושא שנוי במחלוקת, לא ברור אם אכן קיים נקודת ג'י)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו