משהו יכול להסביר לי כמה מושגים??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו יכול להסביר לי כמה מושגים??
    בדוי
    11/06/2009

מזה אורגזמה ואיך מאוננים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תסבירו לי!!!

בדוי
    11/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    15/06/2009

המידע הבא נלקח מתוך : "המדריך הישראלי למתבגרים 16-18" שכתבו טלי רוזין וד"ר עמוס בר בהוצאת זמורה ביתן.

מה זה אורגזמה? מדובר בתחושה של בניית מתח (מיני) בגוף שסופה פורקן והרפיה. זוהי חוויה גופנית חזקה שהרגשתה (ולכן גם תיאורה) משתנה מאדם לאדם.

איך מאוננים?מעבר לנגיעות ולליטופים העצמיים יכולה האוננות לכלול גם מחשבות על בנים או בנות שמוצאים חן בעיניכם, וגם דמיונות על דברים אחרים. דמיונות אלה נקראים פנטזיות או פנטזיות מיניות, ולא משנה עד כמה הן בדיוניות ורחוקות מהמציאות, גם הן טבעיות ונורמליות. בזמן אוננות נוהגות רוב הבנות ללטף את השדיים והדגדגן שלהן, ורוב הבנים נוהגים לשפשף את הפין, אבל אין כללים וחוקים בעניין הזה. בסופו של דבר, ימצא כל אחד את אזורי הגירוי שלו ואת הדרך הנעימה לו ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו