יש לי בעיה אם חברה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה אם חברה שלי
    אנונימי
    22/08/2007

יש לי עוד מאט יומולדת 14,וחברה שלי בקשה שניהיה ביחד כל היום
    אני מכור למוזיקה{יש לי אייפוד 40 ג'יגה מפוצץ שירים ואני פשוט לא עוזב אותו}
    חברה שלי שונאת את זה שאני כל היום ליד האייפוד שלי ואפילו ישן איתו בלילה{אני פשוט נרדם שאני שומע שירים},היא שונאת גם שיש משחקים שאני וחברים שלי משחקים{יריות למיניהם...}ושאנחנו ממש טובים משחקים דיי הרבה,הסברתי לה שהחברים האלה הם מגיל 3 שלי ואנחנו חברים 11 שנים לאומתה שהיא חצי שנה,היא נורא נפגעה ומתעצבנת שאני מזכיר את זה,התמזמזנו כבר והכל והיא רצתה להתקדם אם זה ביום הולדת שלי
    היא רצתה שאני ינסה קצת לדחוף לה,היא ממש רוצה להרגיש,אני יותר דואג מיזה בגלל הגיל והכל,ואני גם רוצה להסביר לה שחשוב לי להיות בקשר אם החבירם הכי טובים שלי עוד מהגנון
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה אם חברה שלי

הוספת תגובה

• תקשיב לחברה שלך

המבין
    22/08/2007

מה אתה טמבל אז יום אחד לא תשמע שירים ויום אחד לא תשחק עם חברים שלך במחשב אז מה יקרה לך משהו, חוצמזה שבתור חברה שלך ושאתה אמור לאהוב אותה אתה צריך לפנות לה זמן ואם אתה מעדיף להיות עם חברים שלך יום אחד במקום לקבל זיון אז אתה טמבל רציני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה לי בתחביבים

אנונימי
    23/08/2007

אני דואג ממה שהיא רוצה אני מעדיף עוד שנה אפילו קצת יותר,היא פשוט שונאת שאני נגרר אם הMP3 לכל מקום
    אם חברים שלי אני משחק הרבה אבל לא שהיא אצלי או אני אצלה...היא רק שונאת את זה שאני משחק איתם,אני מניח בגלל שהיא מכיתה אחרת ולא מכירה אותם מי יודע מה...או בגלל שאני משחק אית פיפא\CS-CZ ברשת...{או כל חרא אחר...}
    יש משהו מיני שבנות אוהבות?אוננות,מציצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגיל שלך יש פער בין בנים

יפעת מקלר
    22/08/2007

ובין בנות מבחינת ההתפתחות הפיזית המינית והרגשית, כשהבנות מפותחות יותר , עד שזה מגיע לגיל שבו הפערים פחות או יותר מתאזנים. נראה לי שזאת הבעיה שלכם-,הפער. היא רוצה אותך באופן טוטלי, היא מרגישה שהיא כבר בנויה לקשר של אהבה, אינטימיות ומגע. אתה עדין לא שם. וזה ב ס ד ר ! אתה עדין רוצה להיות עם התחביבים שלך, המוסיקה שלך, החברים שלך. אין צורך, וזה גם לא יעזור ללחוץ עליך להיות במקום שאתה עדין לא נמצא בו. אני מציעה לך ליזום איתה שיחה גלויה של תאום ציפיות (מה אתה מסוגל לתת ולקבל בתוך הקשר, ולהפך-מה היא רוצה לתת ולקבל) . אולי אם הפער מאוד גדול, לא מתאים כרגע הקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל הקקות שירדו עליו כי הוא לא רוצה

מישהו
    25/08/2007

להיזדיין עדיין הוא לא מוכן עדיין ולא רוצה וזה שאמא שלכם לא היתחשבה בכם כשהייתם
    בני 6 ואנסה אותכם זה נורא חבל אבל בזוגיות אם אחד הצדדים לא מוכן לסקס אסור לעשות
    את זה בכוח בחור אם אתה לא רוצה עדיין על תעשה את זה!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו