מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף ביותר!!!!מישה12/06/2009
אני וחבר שלי שכבנו עם קונדום (של דורקס העבה) ושנינו מפחדים מהריון אז הוא אמר לי לצאת ( הייתי מעליו) כי הוא גומר
ושיצאתי ממנו הוא גמר וראינו שהקונדום עליי בכלל אבל הוא יצא ממנו בגלל החיכוך בזמן שהוא יצא ממני
הקונדום היה קצת בתוכי אבל החלק של הפיה היה בחוץ ככה שאין מצב שהוא נפל לפני שהוא גמר בחוץ וגם היום זה היום האחרון של המחזור שלי והיה קצת דם של מחזור על הקונדום
אני יודעת שהסיכוי להריון ממש קטן אבל תרגיעו אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לקחת פוסטינור?
מישה12/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן...
אני:)13/06/2009אל תקחי סיכונים מיותרים את לא באמת יודעת מה הלך שם בפנים....
שיהיה לך לב שקט תקחי פוסטינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
חסוי13/06/2009בסדר אל תקחי סיכונים מיותרים אבל פוסטינור מלא הורמונים ותופעות לוואי והוא ממש לא בריא לגוף!!
מישהו מהמומחים יכול לענות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים תענו בבקשה לפני שיעברו ה
רונן14/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה72 שעות..
רונן14/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי פוסטינור הכי בטוח
בן 1414/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת שלא קיבלת תשובה עד כה
מירב שרון15/06/2009חזרתי מחופשה וראיתי את ההודעה שלך. מאוד מקווה שהקשבת לעצות של חברייך לפורום ולקחת פוסטינור. בעקרון אשה שרוצה להיכנס להריון אומרים לה לספור מהיום הראשון של המחזור 10 ימים ואז במשך שבוע ימים ממליצים לה לקיים יחסי מין כי אז אמור להיות הביוץ. אצלך הפנצ'ר קרה בזמן מחזור ולכן יש סיכוי נמוך של הריון לא רצוי ובכ"ז עדיף לא לסכן ולקחת פוסטינור אם לא עברו 72 שעות מרגע קיום יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)