לכול מי שמבין ויודע...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכול מי שמבין ויודע...
    עדי
    13/06/2009

כשאני וחבר שלי ביחד אני נהנית אבל הוא לא, זאתאומרת אנחנו עושים סקס יבש עם תחתונים אבל הוא לא מסופק ואני לא יודעת איך כן לגרום לו להרגיש הנאה כמו שאני בלי לשכב איתו או ירידות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכול מי שמבין ויודע...

הוספת תגובה

• לעדי

אנונימי
    13/06/2009

לא ציינת בת כמה את לפי דברייך נראה שאת מוכנה לסקס(תלוי בגילך) לכי לגניקולוג וקבלי מרשם לגלולות הדרך בה את נוקטת היום מסוכנת כיוון שאי אפשר לצפות מה יקרה ברגע ללא שליטה, ולכן כדאי להיות מוכנים.לא יבש ולא תחתונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי שלום

מירב שרון
    15/06/2009

יש אפשרות לענג אחד את השני בלי קשר לחדירה. משחק המוקדם כולל הרבה מגעים, ליטופים, חיבוקים, נשיקות, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי (שאת זה אני מבינה שאינך רוצה בשלב זה) וכד'. חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה לכן חשוב שתדברי איתו ותבררי איתו מה עוד את יכולה לעשות על מנת לענג אותו במסגרת מה שאת מוכנה לעשות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו