צרכיה עזרה ממש דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרכיה עזרה ממש דחוף!
    טל
    22/08/2007

שלום,
    היום אני הולכת עם אמא שלי לרופא נשים, ואני רוצה להתחיל לשכב עם חבר שלי..
    איך אני יכולה לבקש מהרופא גלולות למניעת הריון (אולי אני יבקש גלולות לסדר את המחזור, זה יהיה גם אפקטיבי בשביל למנוע הריון?)
    איך אני ידבר איתו על זה מבלי שאמא שלי תרגיש?!
    אני ממש לא יודעת מה לעשות כי אני חייבת לדבר איתו ואם אני יגיד לאמא שלי לצאת שנייה החוצה היא מייד תקלוט שאני רוצה לדבר איתו על זה!
    מה לעשות!?
    התור היום אז אני חייבת עזרה כמה שיותר מהר!

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרכיה עזרה ממש דחוף!

הוספת תגובה

• שאלה

מירב שרון
    22/08/2007

בת כמה את?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מירב שרון
    22/08/2007

אם את כבר סיכמת עם אמך שאתן נכנסות ביחד לרופא נשים אז את יכולה להיות דיפלומטית בנוכחותה ולומר שמטרת הגלולות זה בשביל להסדיר את המחזור - 'שקר לבן'. אבל את גם יכולה להגיד לאמך שאת מרגישה מספיק בוגרת כדי להיכנס ולדבר עם רופא הנשים בעצמך ושהיא תמתין לך בחוץ. שאלתי לגבי גילך, כדי לדעת למה בעצם יש צורך שתהיי מלווה באמך לרופא נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

אחת שיודעת
    28/08/2007

בתור מישהי שנכנסה להיריון לא מתוכנן בגיל 15, רק כי התביישתי לבקש מאמא שתלך לגניקולוג ותביא לי גלולות, אני מציעה לך לא להתבייש, ולהתחיל לקחת גלולות לפני הפעם הראשונה.

נשיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו