מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרכיה עזרה ממש דחוף!טל22/08/2007
שלום,
היום אני הולכת עם אמא שלי לרופא נשים, ואני רוצה להתחיל לשכב עם חבר שלי..
איך אני יכולה לבקש מהרופא גלולות למניעת הריון (אולי אני יבקש גלולות לסדר את המחזור, זה יהיה גם אפקטיבי בשביל למנוע הריון?)
איך אני ידבר איתו על זה מבלי שאמא שלי תרגיש?!
אני ממש לא יודעת מה לעשות כי אני חייבת לדבר איתו ואם אני יגיד לאמא שלי לצאת שנייה החוצה היא מייד תקלוט שאני רוצה לדבר איתו על זה!
מה לעשות!?
התור היום אז אני חייבת עזרה כמה שיותר מהר!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
מירב שרון22/08/2007בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירב שרון22/08/2007אם את כבר סיכמת עם אמך שאתן נכנסות ביחד לרופא נשים אז את יכולה להיות דיפלומטית בנוכחותה ולומר שמטרת הגלולות זה בשביל להסדיר את המחזור - 'שקר לבן'. אבל את גם יכולה להגיד לאמך שאת מרגישה מספיק בוגרת כדי להיכנס ולדבר עם רופא הנשים בעצמך ושהיא תמתין לך בחוץ. שאלתי לגבי גילך, כדי לדעת למה בעצם יש צורך שתהיי מלווה באמך לרופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
אחת שיודעת28/08/2007
בתור מישהי שנכנסה להיריון לא מתוכנן בגיל 15, רק כי התביישתי לבקש מאמא שתלך לגניקולוג ותביא לי גלולות, אני מציעה לך לא להתבייש, ולהתחיל לקחת גלולות לפני הפעם הראשונה.
נשיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)