היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    קרן
    18/06/2009

שלום קוראים לי ימית ואני בת 17. יש לי חבר כבר תקופה ארוכה והחלטנו שאנחנו מעוניינים לקיים יחסי מין. הבעיה שלי היא שאני יודעת שכאשר יש חדירה בפעם הראשונה אני אמורה לדמם והדבר מאוד מביך אותי.. אני יודעת שזה טבעי והכל אך בכל זאת אשמח לעצה מועילה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• לימית שלום

מירב שרון
    18/06/2009

לא תמיד יש דימום בפעם הראשונה. וגם אם יש, זה כמובן אכן טבעי. מה שאפשר לעשות על מנת להקל על החדירה, זה להקדיש הרבה זמן למשחק המוקדם- חיבוקים, נשיקות, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, וכד' על מנת שתגיעי למקסימום עוררות מינית, תהיה רטיבות בנרתיק וזה מאוד יקל על החדירה. כמו כן, מומלץ להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים שמורחים על הפין ועל פתח הנרתיק (יש LOVE GEL ו- KY GEL). קרום הבתולין הנו שריר בצורה של טבעת שמתרחב, ואפשר לעשות הרחבה הדרגתית של פתח הנרתיק, להחדיר בהתחלה אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד לגודל היקף של פין, ואז קרום הבתולין מתרחב ולא "נקרע". את יכולה לשים מגבת מעל המצעים ותשכבו מעל זה כך שאם בכ"ז יהיה דימום קל, אז מקסימום המגבת קצת התלכלכה. מאחלת לכם שהפעם ראשונה תהיה מהנה עבור שניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו