רופא נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא נשים
    ענת
    18/06/2009

אני רוצה ללכת לרופא נשים לקבל גלולות אבל ממש מתפדחת...ממש מפחיד אותי להוריד מכנסיים ליד מישהו שאני לא מכירה
    מה אפשר לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא נשים

הוספת תגובה

• לענת שלום

מירב שרון
    18/06/2009

יש אפשרות להגיע לרופאה אם תרגישי יותר בנוח. חוץ מזה, אם את רוצה להגיע לרופא/ת נשים על מנת לבקש גלולות זה לא מצריך בדיקה גינקולוגית. רצוי שאם כבר את מתחילה את הקריירה המינית שלך שתתחילי להיכנס למעקב גינקולוגי אבל שוב זה לא מחייב בדיקה בתור התחלה. את צריכה לציין שאת בתולה ומעוניינת בגלולות על מנת לקיים יחסי מין מוגנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא נשים

ענת
    19/06/2009

לא יודעת אולי באמת רופאת נשים יהיה רעיון טוב יותר
    אני לא בתולה אז להגיד שאני כן בכל זאת כדי שלא יעשו לי את הבדיקה?
    ועוד משהו איך בוחרים איזה גלולות לתת לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    19/06/2009

אם את בוחרת לא לעבור את הבדיקה, אז אל תגידי שאת בתולה אם אינך בתולה. רק תאמרי שאינך מעוניינת בבדיקה גינקולוגית, שאת רק באה בשביל שיתאימו לך גלולות. אבל אני כן ממליצה לך להיכנס למעקב גינקולוגי אם את פעילה מינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו