מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה תשובה דחוף!עדי19/06/2009
דבר ראשון אני מאוד מודה לכם על התשובות..אתם ממש עוזרים ליי :]
אני וחבר שלי כבר שנה וחצי ביחד אני בת 16 והוא בן 17 וחצי
ואנחנו רוצים לקיים יחסים בפעם הראשונה
אני לא לוקחת גלולות אך אנחנו נשתמש בקונדום..
רציתי לדעת איך במדויק שמים את הקונדום? שלב אחרי שלב
אני לא רוצה היריון לא צפוי..
מחכה לתשובה כמה שיותר מהר
תודה מראש:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/06/2009כל הכבוד על האחריות. את צריכה לדעת שקונדום לא מבטיח 100% הגנה בגלל האפשרות שיקרע , לכן שאלתך מצויינת. כדי להפחית את הסכוי שהקונדום יקרע, חשוב לבדוק את תאריך התפוגה ,אם פג תוקף לא לקנות אותו. חשוב לבדוק ששם היצרן כתוב על המוצר, יצרן אחראי יכתוב את שמו על המוצר. חשוב להקפיד על ציפורניים קצרות שלא יפגעו בשלמות המוצר, לשים את הקונדום בזמן זיקפה ולפני החדירה, להוציא לפני כן את האויר ע"י לחיצה על הכיפה ולהרכיב. מומלץ מאד לעשות נסיונות לבד בבית עם חבר שלך עד שתרכשו את המיומנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)