שאלות דחופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות דחופות
    יוחנןד
    19/06/2009

-אני וחברה שלי(בני 18) עשינו סקס יבש. ז"א היא הייתה עם תחתונים ואני בלי כלום ודחפתי לחור אבל לא הרבה.
    שניה לפני שגמרתי קמתי וגמרתי על נייר טואלט.
    היא בתולה עדיין.
    יש סיכון למשהו?

-אני מנסה לעשות לה ביד ושהיא טוענת שהיא גומרת היא בכלל לא מתרגשת ולא כלום. ז"א אין קולות אין תנועות וכלום. נגמר כלא היה.
    הגיוני שהיא גמרה ככה? אני רגיל לבנות שגומרות עם קולות ותנועות ובשבילה זה כאילו לא עשינו כלום לפני שניה, אפילו לא מתנשפת טיפה.

-היא טוענת שאפשר לעשות סקס יבש בזה שהזין שלי יחכך לה את הדגדגן(בתנוחה שאני שוכב עליה) אבל זה לא הגיוני בגלל שכשאני מזיז את הזין שלי אז הוא ישר מחליק מהדגדגן. אי אפשר להיתקע איתו על אותה נקודה.

מה זה בדיוק סקס יבש?

תשובות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות דחופות

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    20/06/2009

אם היה מגע כלשהו בין פין לפות אז תמיד יש סיכון כלשהו. הזרע לא יחדור דרך התחתונים.

לגבי אורגזמה, כל אשה חווה אורגזמה בצורה שונה, יש נשים שגומרות עם תנועות ו/או קולות אבל זה לא מחייב ואצל כל אחת זה אחרת. כאן אתה מעלה סוגיה של אמון ביניכם, היא אומרת לך שהיא הגיעה לאורגזמה ואתה בספק לגבי זה וחושב שאולי היא לא אומרת לך את האמת. אולי זה נכון ואולי זה לא נכון, אין לך דרך לדעת חוץ מלהאמין לה. בקשר זוגי הביטחון והאמון נבנים עם הזמן, ככל שיש יותר תקשורת ביניכם, ככל שיש יותר פתיחות וחשיפה אישית.

מה זה סקס יבש? זה מושג שיש לו משמעויות שונות לאנשים שונים. יש אנשים שחושבים שהכוונה לכך שמורידים את כל הבגדים ועושים תנועות של משגל, על ידי התחככות עם איברי המין מבלי להחדיר את הפין לפות. אחרים חושבים שבסקס יבש בכלל לא מורידים בגדים ועושים תנועות של קיום יחסי מין. אם עושים סקס יבש עם בגדים אז אין סיכון של הריון לא רצוי. אם הזכר מגיע לשפיכה כשהוא לבוש אין דרך שבו הזרע יכול לעבור דרך הבגדים ולהיכנס לנרתיק של הנקבה. סוג זה של סקס יבש גם אינו כרוך בסיכון או יש סיכון מאוד נמוך של העברת מחלות מין.
    אם עושים סקס יבש בלי בגדים, והזרע בא במגע עם פתח הנרתיק אז בהחט כן יש סיכון של הריון לא רצוי. סוג זה של סקס יבש גם כרוך בסיכון של העברת מחלות מין. זה גם עלול להיות יותר קשה לשלוט על הדחפים המיניים שלך ועל ההורמונים המשתוללים ברגע שהורדת את הבגדים.
    ובכן, הרבה יותר בטוח לעשות סקס יבש עם בגדים, וליהנות מבלי להסתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

רויטל
    30/05/2010

אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש
    ז"א היינו אחד על השני , אבל אני הייתי עם תחתון והוא לא
    האם יש מצב להריון
    אני לא זורכת אם הוא גמר בתחתון
    והוא הוא גם בתחתון שלי יש סיכוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פעם

מירב שרון
    30/05/2010

בסקס יבש כאשר אחד מהשניים לובש תחתונים, אין מצב להריון לא רצוי כי הזרע לא חודר דרך התחתונים. צריך שיהיה מגע בין פין לפות בשביל שיהיה סיכוי לפנצ'ר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו