דחוף דחוף דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף דחוף
    חסוי
    22/06/2009

אני וחברה שלי עכשיו שכבנו והייתי מעלייה לאחר האקט ראיתי שיורד לה דם וזה אחריי כמה פעמים כבר שירד לה דם ואמרתם שיכול להיות שיש לה קרום נוקשדה ויקח לו זמן להיקרע.. עכשיו היא הייתה בשירותים והיא אמרה לי שלא מפסיק לצאת לה דם והיא אפילו אמרה לי שיוצאים לה גושים כאלה ... ניסיתי להרגיע אותה בכך שאמרתי לה שאילו קרישי דם ... מזה יכול להיות חברה מומחים דחוףף עזרה ואם אני צריך ליצור איתכם קשר טלפוני אין לי בעייה תענו לי ..1!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף דחוף

הוספת תגובה

• המשך תגובה

חסוי
    22/06/2009

*קרום נוקשה
    כבר שעתיים היא לא מפסיקה לדמם ויורד לה הרבה דם עם גושים די גדולים כאלה. מה זה יכול להיות?<

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    22/06/2009

למה אף אחד לא עונה?! חברה שלי הפסיקה לדמם אחרי איזה 3 שעות ונראה לי שזה בגלל שאנחנו שוכבים כבר חודש וחצי והקרום שלה עדיין לא נקרע..........והיום הוא כן נקרע אז זה כל הדם שהצטבר שם (כי היא הייתה מדממת קבוע בערך ב-10 פעמים ראשונות שעשינו סקס)????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה וזה ממשיך באופן שאתה מתאר

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/06/2009

גשו למיון. במידה וזה מפסיק...זה כנראה כי קרום הבתולין נקרע...

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הפסיק

חסוי
    22/06/2009

יורדות ממש טיפות... אבל למה זה ככה? כנראה שהקרום נקרע אבל למה ירד כ"כ הרבה דם והכי מפחיד המון גושים גדולים כאלה? (ממש ממש גדולים...בגודל של קקי קטן בערך....לא כמו שיוצא במחזור רגיל)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו