טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני שייירלי ואני בת15... שכבתי עם חבר שלי... הוא בתל אותי סבבה אנחנו חברים כבר חצי שנה הוא לא שכב עם אף אחת ולא עשה משההו דומהה... שכבנו ולא הכי עמד לוו לקח לנו 7 דקות בערך אפילו פחות יש מצה שביגללי לא עומד לו או משההוא ני צריכה תשובה כי אני אל יודעת מה לחשוב... תודה ערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אצל הרבה בחורים בפעם הראשונה שהם מקימים יחסי מין עם משהי, גם אם יש להם נסיון מיני קודם, בגלל לחץ חרדה, התרגשות, חשש שהם לא יתפקדו כמו שצריך- לא עומד. כך שזה ממש לא קשור אליך. מה שאת יכולה מבחינתך לעשות זה לא להראות לו שאת מתוסכלת מהמצב או ממנו. להפך- תתמכי בו ותנסי לענג אותו לגרות אותו עד כמה שאת יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד