תענו לי אני חייבת שתענו לי מהר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי אני חייבת שתענו לי מהר...
    שירלי גל
    22/06/2009

שלום אני שייירלי ואני בת15...
    שכבתי עם חבר שלי...
    הוא בתל אותי סבבה אנחנו חברים כבר חצי שנה הוא לא שכב עם אף אחת ולא עשה משההו דומהה...
    שכבנו ולא הכי עמד לוו לקח לנו 7 דקות בערך אפילו פחות יש מצה שביגללי לא עומד לו או משההוא ני צריכה תשובה כי אני אל יודעת מה לחשוב...
    תודה ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוב אני

שירלי גל
    22/06/2009

ויש לי עדו שאלה לא ירד לי דם רק שהגעתי הביתה ראיתי קצת קצת קצת דם על התחתון...
    ואמרו לי שצריך לרדת הרבה דם ששוכבים פעם ראשונה הגיוני מה שקרה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרלי שלום,

יפעת מקלר
    22/06/2009

אצל הרבה בחורים בפעם הראשונה שהם מקימים יחסי מין עם משהי, גם אם יש להם נסיון מיני קודם, בגלל לחץ חרדה, התרגשות, חשש שהם לא יתפקדו כמו שצריך- לא עומד. כך שזה ממש לא קשור אליך. מה שאת יכולה מבחינתך לעשות זה לא להראות לו שאת מתוסכלת מהמצב או ממנו. להפך- תתמכי בו ותנסי לענג אותו לגרות אותו עד כמה שאת יכולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו