טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לכם אני וחברה שלי שכבנו וזאת הייתה הפעם הראשונה של שנינו ושמתי את הקונדום הפוך והיה קצת מהנוזל זרע בתוכו שנגעתי בו הוא היה רטוב אני חושב שזה היה מהדם שירד לה אבל אני לא בטוח..יכול להיות שנזל קצת מהזרע לתוכה? והאם יש מצב שהיא תיכנס להיריון? דרך אגב היא הייתה איזה 4 5 ימים אחרי המחזור.. תודה מראש ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
"פנצ'רים" עם קונדום יכולים לקרות כשלא שמים את הקונדום כראוי. במקרה שלכם, דיווחת על כך ששמתם קונדום הפוך. אם יש חשש שנוזל הזרע נזל לתוכה, אז עדיף לא לקחת סיכון ולקנות פוסטינור, גלולה של היום למחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד