מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אף אחד לא עונה??עדי01/07/2009
אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין השתמשנו בקונדום וגמרתי
ועדיין המשכתי לחדור אלייה יש סיכון בזה?
ואני הראשון שחברה שלי קיימה איתו יחסי מין ועשינו את זה איזה 5 פעמים
ומאף אחת מהפעמים היא לא גמרה
אין אני יכול לגרום לה לגמור?
אממ ועוד שאלה אם היא עושה בדיקת שתן במרפאה כאילו לראות אם יש לה דלקת
הם יכולים לראות אם היא בהיריון?
אני ישממח אםם תענו לי על הכל תודדה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/07/2009לגבי שאלתך הראשונה, אכן קיים סיכון. ההמלצה הבטיחותית לגבי שימוש נכון בקונדום היא שמיד אחרי השפיכה צריך להוציא את הפין מהנרתיק בזהירות על ידי כך שאתה או חברתך תחזיקו את הבסיס של הקונדום כדי למנוע מצב שתהיה נזילה ואז אחרי שהפין בחוץ אפשר להוריד את הקונדום בזהירות.
מאחר ואתם לא עשיתם את זה אז אכן לקחתם סיכון. אם זה קרה רק פעם אחת ולא עברו 72 שעות מאז שזה קרה כדאי שחברה שלך תיקח פוסטינור (הגלולה של היום למחרת שהיא גלולת חירום).
בנוגע לשאלה על האורגזמה של חברה שלך. אתה לא אחראי על כך שהיא תגמור, זאת אחריות שלה. האם היא מגיעה לאורגזמה באמצעות אוננות? אם כן, אז היא צריכה לכוון אותך על מנת שתעזור לה לגמור. אם היא לא מאוננות, מומלץ שתתחיל לגלות את עצמה ואת המיניות שלה.
בבדיקת שתן צריך לבקש לבדוק אם יש הריון על מנת שזה יופיע בתוצאות הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)