מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהבת סקס...אבל אני הייתי דתיה..חן25/08/2007
אני מודעת מאוד למיניות שבי...אני אוהבת סקס
כבר יצא לי להיות עם מישו לפני כמה חודשים ומאז כלום רק מיזמוזים או בלי חדירה
אני אוהבת להתחרמן אבל יוצא לי לעשות עם סתם אנשים שלא מכירים אותי כלכך
העיניין הוא שאני באה מבית דתי לומדת בבצפר דתי עוד מעט י''ב וחברות שלי שומרות על עצמן ונגד כל מה שאני עושה זה נראה להן זול...מהשיכבה שלי יש בודדים ששכבו אבל מהבנות אני היחידה
השאלה שלי היא כזאת: האם להמשיך עם הקטעים האלה ולזרום בסבבה שלי בלי להקשיב לדעות של אחרים או פשוט לחכות עוד קצת עד שאני אהיה בצבא אז כבר יהיו לי חברות אחרות
ולא תהיה סנקציה שלילי עלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה כולם צריכים לדעת?
25/08/2007זה עניין אישי שלך. זה לא משנה אם את בצבא או בבית ספר דתי. האם רגשית את שלמה עם מעשייך או שאת עושה זאת מתוך לחץ חברתי? מה זה דעות של אחרים? איזו סנקציה שלילית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כאן כללים
מירב שרון25/08/2007זה עניין אישי שלך. את מודעת לכך שהסביבה שבה את לומדת, בי"ס דתי, מסתכלת בצורה שלילית על ההתנהגות המינית שלך, ועד כה בכ"ז בחרת להמשיך בה כי כנראה שאת לא כ"כ מתחברת לסנקציות האלה (את אומרת "הייתי דתייה"). אם כיום את מרגישה שזה כן מפריע לך איך שמסתכלים עלייך כל עוד את ממשיכה במסגרת הזו, אז את יכולה לחכות עד שתסיימי את לימודייך ובצבא את תהיי בחברה יותר רב-גונית ואולי זה פחות יפריע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שלמה עם זה
חן25/08/2007ריגשית אני שלמה עם זה ....
פשוט לא אספר...אשמור את זה לעצמי ככה אני ירגיש טוב יותר
כיף לי עם מה שאני עושה
תודה לכם על עיצות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)