חבר שלי צופה בפורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר שלי צופה בפורנו
    רונית
    03/07/2009

אני בת 16 וחבר שלי בן 19. אנחנו מקיימים יחסי מין מספקים וכיף לנו יחד. לאחרונה הוא מציף אותי בפורנו באיימיל וגם כשאני מתכתבת איתו במחשב הוא תוך כדי השיחה שלנו שולח לי קישורים לסרטי פורנו ואומר לי סרט מעולה תראי וממש שולט בכל הסצינות של הסרטים לא אחד או 2 נגיד אני אומרת לו משהו שנעשה הוא אומר כמו בסרט הזה והזה וישר שולח לי קישור. זה נראה כאילו הוא קטלוג מהלך של סרטים. עד עכשיו לא הפריע לי אבל פתאום כשתוך כדי שהוא מדבר איתי במחשב הוא יושב ורואה זה כבר ממש מעליב. כשדיברתי איתו על זה הוא אומר שאני מגזימה ושהוא כמו כולם אבל דיברתי עם 3 ידידים טובים שלי בנים והם טוענים שהם לא רואים סרטים בתדירות כזו גבוהה במיוחד כשיש להם חברה שמקיימת איתם יחסי מין.

האם אני נורמלית וקטנונית או שזה אמור להפריע לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר שלי צופה בפורנו

הוספת תגובה

• לרונית שלום

מירב שרון
    03/07/2009

אם הצפייה בפורנו לא באה על חשבון הזוגיות והמיניות ביניכם אז זה לא צריך להפריע. אם תדירות הצפייה שלו בפורנו מפריע לו בתפקודי חיים אחרים כגון בתחום הזוגי, החברתי, בעבודה או בצבא וכד' אז צריכה להידלק נורה אדומה. הכי חשוב שתהיה ביניכם תקשורת פתוחה ואם זה מפריע לך שהוא צופה בפורנו תוך כדי זה שהוא מדבר איתך אז תדברי איתו על זה ותבקשי שיכבד את זה. בבסיס הפירמידה של מיניות חיובית (לפי נאוה לרנר) חשוב שתהיה תקשורת פתוחה וכבוד הדדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו