קושי להגיע לאורגזמה בגיל 16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי להגיע לאורגזמה בגיל 16
    שרית
    05/07/2009

איך יכול להיות שכבר מגיל כזה מוקדם יש לי קושי להגיע לאורגזמה ?
    בין אם אני מאוננת לבד ובין אם אני שוכבת עם החבר הקבוע.

בעבר הייתי מצליחה להגיע לאורגזמה דיי מהר (משהו כמו 5-10 דק') , היום אני יכולה לשבת שעה שלמה ולאונן וכלום לא יעזור!
    עם החבר הקבוע (כבר שנה וחצי ביחד) לא יצא לי לגמור אף פעם והתחלנו לקיים יחסים רק בתקופה האחרונה, וגם לא ממש, כלומר, אנחנו מנסים לחדור אך ללא הצלחה, אני חושבת שאולי אני לחוצה כיוון שזו הפעם הראשונה, ולכן ישנה הפעולה האוטומטית של כיווץ שרירי הנרתיק.

אנא עיזרו לי וייעצו לי כיצד להירגע בזמן קיום יחסי מין עם החבר ומדוע איני מצליחה להגיע לאורגזמה באוננות או בקיום יחסי מין ?

אולי אני לא מרוכזת מספיק ? כי כידוע , על מנת להגיע לאורגזמה אני צריכה קודם כל לנקות את המחשבות בראש מהכול ולהתרכז רק בזה, אולי המחשבות שלי נודדות ואני לא מצליחה להתרכז.

אהה, ועוד דבר: אני רוצה לענג את בן הזוג שלי במין אוראלי אך אני קצת נגעלת ולא יודעת איך עושים זאת. איני רוצה לפשל בפעם הראשונה שאעשה זאת , שלא תהיה לי פאדיחה !

חשוב לציין שאנחנו אוהבים מאוד, ושהוא גומר בכל פעם שאנחנו שוכבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    07/07/2009

את מציינת שבעבר כן הצלחת להגיע לאורגזמה וכיום את מתקשה לעשות זאת גם עם עצמך וגם עם החבר שלך. חוץ מזה בסקס את מתכווצת, מה שלא מאפשר חדירה. מאוד יתכן שיש לחץ סביב הסקס והחדירה, ולכן ההתכווצות הלא רצונית של שרירי הנרתיק. את לא עושה את זה בכוונה. יתכן שאת עדיין לא ממש מוכנ הלקיום יחסי מין מלאים. אני מציעה שתקני את הספר "לעצמך - מיניות האשה". (ניתן לרכוש את הספר בצומת ספרים). מדובר בספר שמיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בן הזוג שלהם. הספר מציע הרבה תרגילים שאת יכולה לעשות עם עצמך כדי להתחבר לגוף שלך ולמיניות שבך. ורק מהמקום הזה אולי תהיי מוכנה לקיום יחסי מין מלאים עם חבר שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו