עזרה דדדדחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דדדדחוףףף
    לאה.
    05/07/2009

אני רוצה לקחת פוסטינור והבנתי שאם לא נכנסתי להריון זה מסכן אותי, ויכול לגרום לא לא להכנס להריון יותר ..
    ואני חייבת לקחת את הפוסטינור הזה, נשאר לי 48 שעות.. ואני לא יודעת אם אני בהריון.
    מה אתה מציע שאני ייקח תפוסטינור , או שאני יחכה בעוד שבוע לעשות תבדיקת הריון ?
    ואם היא תצא חיובית יהיה משהו שאני יוכל לעשות חוץ מהפלה כי אין לי 18 וההורים שלי לא יודעים.
    בבקשה תעזור לי ..
    תוודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דדדדחוףףף

הוספת תגובה

• אם לא עברו 72 שעות

מירב שרון
    07/07/2009

מקיום יחסי מין ללא אמצעי מניעה, לא כדאי לקחת סיכונים וכן כדאי לקחת פוסטינור.
    לפי הידע הרפואי הקיים כיום, השימוש ב"פוסטינור" לא ישפיע עלייך בטווח הארוך או יפגע בפוריות שלך.
    אם תחכי שבוע ימים ותבדקי אם את בהריון ואז תגלי שאת אכן בהריון, המוצא היחיד זה הפלה. אם עברו 72 שעות, וזה מאוחר מדי, תחכי שבוע ימים ותבדקי אם את בהריון. אני מציעה לך לפנות ל"דלת פתוחה" כדי לקבל ליווי ותמיכה אם תגלי שאת אכן בהריון. חשוב מאוד לא לעבור את זה לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו