הריון או לא ?? חייבת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון או לא ?? חייבת עזרה
    נטלי פימה
    07/07/2009

אני ממש בלחץץ... אני וחבר שלי שכבנו...הוא היה עם קונדום אבלל הרגשתי רטיבות וגם יצאו נוזלים מאיבר המין שלי אחרי כמה זמן..
    עברו כבר יותר מ72 שעות זאת אומרת אני לא יכולה לקחת את הגלולה שאחרי.. מה אני אמורה לעשות עכשיו?? והאם יתגלה שאני אכן בהריון האם ישנו טיפול בגלולות או משהו? או שזה רק הפלה..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון או לא ?? חייבת עזרה

הוספת תגובה

• לנטלי שלום

מירב שרון
    07/07/2009

אם הוא שם קונדום כמו שצריך קרוב לוודאי שאין לך ממה לחשוש. למרות שגלולות יותר יעילות במניעת הריון. אם לך יצאו נוזלים מהנרתיק זה יכול להיות כתוצאה מעוררות מינית. אם חווית אורגזמה יתכן שזה התבטא בשפיכה נשית, זה לא שכיח אבל זה קורה.
    אם יש לך חשש שהקונדום נקרע אז זה סיפור אחר. מאחר ועברו כבר 72 שעות אין באפשרותך להיעזר בפוסטינור, את יכולה לחכות שבוע ימים לאחר המגע המיני שהיה ביניכם ולקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו