מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה לא עונים לי המשך לשאלותשלום11/07/2009
מתי שאני כתבתי את השאלה הזאת נלחצתי לא יודע למה אני ממש לא רוצה להיות הומו ממש לא וגם לדעתי לא אבל שמעתי ספורים של אנשים שמתחתנים ויש להם ילדים ואז הם פתאום הוא אומר שהא הומו ואני לא רוצה שזה היקרה גם לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלום
מירב שרון11/07/2009נטייה מינית נעה על הרצף, זה לא שחור ולבן, יש גוונים של אפור באמצע. יש גברים שנמשכים אך ורק לנשים. יש נשים שנמשכות אך ורק לגברים. ויתכן מצב שאדם יגלה שהוא לא רק נמשך לנשים, אולי הוא נמשך לגברים ומסתיר את זה מעצמו ומהחברה, בגלל הפחד מאיך הסביבה תתייחס לזה, אולי הוא נמשך לבנים ולבנות וכד'. גם אשה יכולה להימשך לגברים, ותגלה על עצמה בשלב מסויים שאולי יש לה גם משיכה לנשים, וזה תמיד היה שם אבל היא לא איפשרה לעצמה את זה, וכד'. ועוד כל מיני וריאציות כאלה ואחרות.
ממה אתה כל כך חושש? מה קורה אם בן אדם מגלה על עצמו שהנטייה המינית שלו היא לא חד-משמעית לכאן או לשם, אז אם זה מטריד אותו הוא תמיד יכול להגיע לייעוץ מקצועי ולבדוק עם עצמו כדי להכיר את עצמו יותר טוב ולדעת לאן נושבת הרוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)