למה לא עונים לי המשך לשאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי המשך לשאלות
    שלום
    11/07/2009

מתי שאני כתבתי את השאלה הזאת נלחצתי לא יודע למה אני ממש לא רוצה להיות הומו ממש לא וגם לדעתי לא אבל שמעתי ספורים של אנשים שמתחתנים ויש להם ילדים ואז הם פתאום הוא אומר שהא הומו ואני לא רוצה שזה היקרה גם לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשלום

מירב שרון
    11/07/2009

נטייה מינית נעה על הרצף, זה לא שחור ולבן, יש גוונים של אפור באמצע. יש גברים שנמשכים אך ורק לנשים. יש נשים שנמשכות אך ורק לגברים. ויתכן מצב שאדם יגלה שהוא לא רק נמשך לנשים, אולי הוא נמשך לגברים ומסתיר את זה מעצמו ומהחברה, בגלל הפחד מאיך הסביבה תתייחס לזה, אולי הוא נמשך לבנים ולבנות וכד'. גם אשה יכולה להימשך לגברים, ותגלה על עצמה בשלב מסויים שאולי יש לה גם משיכה לנשים, וזה תמיד היה שם אבל היא לא איפשרה לעצמה את זה, וכד'. ועוד כל מיני וריאציות כאלה ואחרות.
    ממה אתה כל כך חושש? מה קורה אם בן אדם מגלה על עצמו שהנטייה המינית שלו היא לא חד-משמעית לכאן או לשם, אז אם זה מטריד אותו הוא תמיד יכול להגיע לייעוץ מקצועי ולבדוק עם עצמו כדי להכיר את עצמו יותר טוב ולדעת לאן נושבת הרוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו