רוצה סקס אבל מפחד שיגלו בן 13

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה סקס אבל מפחד שיגלו בן 13
    בן 13
    27/08/2007

אני רוצה סקס אבל אני מפחד שההורים שלי יגלו.......
    וגם אני מנסה למצוא ילדות אבל לא מצליח לצאת בלי הוריי......
    צריך עזרה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצטער נגעו לי במחשב!!! ההודעות

בן 13
    27/08/2007

בקשר להורי הם לא נכונות סליחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מאד טבעי בגילך

יפעת מקלר
    27/08/2007

להרגיש התעוררות מינית. אבל, זה קצת מוקדם מידי להתחיל לקיים יחסי מין ממש.נכון שכרגע אתה מרגיש דחף מאד גדול אבל בכל זאת ,כדאי לך לחכות ,כי כשמתחילים עם זה מוקדם מידי, כשעדין לא בשלים נפשית לכך, זה אפילו עושה נזק!
    אל תמהר, בינתיים תקרא ותלמד על הנושא,תאונן, וכשתהיה בוגר יותר ובשל תתחיל באופן הדרגתי.
    כשזה יבוא מתוך יצירת קשר (להבדיל מחיפוש ילדות לסקס...) תראה שזו תהיה חוויה ניפלאה. הסבלנות משתלמת למרות שיש בתוכה סבל (שים לב לשורש סבל בתוך המילה סבלנות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו

בן 13
    27/08/2007

תודה.... רבה....
    אך אני מאונן ...וזה כבר משעמם..
    אני פשוט רוצה חברה לנשיקות וחיבוקים וגם סתם לדבר ...אני רוצה את זה אפילו יותר מסקס...אך אני לא יודע איך לגשת לבנות...מביחנה של איך שאני נראה... אני נראה מצויין בלונדיני עם עיניים כחולות... גבוה מתלבש יפה ונחמד... וגם הרבה בנות אוהבות אותי ונמשכותץ אלי... אבל אני עדיין לא בטוח בזה.... וגם אני לא יודע איך לגשת ולמי...וגם אני די מתבייש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו