מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור ושאלותאני13/07/2009
אתמול אני וידידה שלי היסתובבנו ברחוב ואז עשינו כזאת תחרות ריצה היתנשקנו הלכנו לבית שלי ועשינו סקס קיצר היה ממש טוב והיא גמרה אולי איזה 5 פעמיים... ואני אפילו לא פעם אחת בקושי עמד לי.... אבל זאת לא הבעיה....
א. לא עשינו את זה עם קונדום.... אבל אין מצב להריון נכון? אני לא גמרתי בכלל
ב. אני שלחתי לה SMS והיתקשרתי אליה ב 00 12 של אמריקה שזה היה לפני 5 דקות והיא לא ענתה... למה זה?
ג. אני רוצה שזה יקרה עוד הפעם אבל אני לא בטוח שהיא רוצה... אני מקווה שכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני שלום
מירב שרון14/07/2009א. למה לא השתמשתם בקונדום? למה מראש לקחת סיכון מיותר. נכון שלא גמרת, אבל גם אם היה לך נוזל מקדים (pre-come) עלול ליות שאריות של זרע משפיכה קודמת, ואז כן יש סיכון של פנצ'ר. חוץ מזה, קונדום גם מגן מפני מחלות מין.
ב. למה היא לא ענתה ל-SMS, רק היא תוכל לענות לך על השאלה הזאת.
ג. אתה רוצה שזה יקרה שוב פעם, אז תשתף אותה בכך. בזוגיות חשוב מאוד להיות פתוחים אחד עם השני, כמו גם בסקס חשוב שתהיה כמה שיותר תקשורת מינית פתוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
אני14/07/2009דוקם כול קונדום לא היה מוכן... זה בא פתאום בבום לא הייתי ממש בפוקוס... בוא נגיד ששתינו היינו על משהוא... וזרמנו... היא לא היילדה הכי פתוחה שבעולם... היא ממש בישנית וין לה מספיק אומץ או ביטחון אבל היא ממש חמודה... אמרתי לה שפעם הבאה זה יהיה מוכן ושאני יתקשר אליה... מתי להיתקשר לשאול אם היא רוצה עוד הפעם
אה ואם זה יעזור
שתינו בני 15 וגרים באמריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון14/07/2009מי שמגיע לגיל שהוא מרגיש מספיק בשל לקיים יחסי מין, צריך גם לדעת לקחת אחריות על הגוף שלו, הכוונה גם לגביך וגם לגבי חברה שלך. שניכם לא התנהגתם באופן אחראי וזה חייב להשתנות אם אתם בוחרים להמשיך לקיים יחסי מין. האחריות מוטלת על שניכם בדיוק באותה מידה. היא יכולה לדאוג להשתמש בגלולות או לקנות קונדום, או שתקנו קונדומים ביחד, או שאתה תדאג לקונדום, אבל אין מצב ש"העניינים יתחממו או יזרמו" ללא אמצעי מניעה. . אין כאן מקום לביישנות, זה לא עניין של מה בכך, אם היא תיכנס להריון, בגיל 15 היא תצטרך גם לעבור הפסקת הריון וזאת חוויה שעדיף שתחסוך מעצמה וממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.... המשך
אני15/07/2009מדברים על פעם ראשונה אני קניתי כבר... אבל אז לא היה לי אני לא סוחב איתי קונדומים לכול מילימטר שאני הולך וזה גם בא כזה משום מקום אני ממש לא ידעתי וממש לא תיכננו את זה... אני פשוט רוצה שזה יקרה שום ולא יגמר פה אבל אני לא יודע איך לגרום לה לרצות שוב... היא לא רושמת לי כלום יענו מיתעלמת ממני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרמת לי
אני15/07/2009את שאני לא יודע איך קוראים לך גרמת לי לא לישון בלילה בסדר?!?! את יודעת איזה סיוטים יש לי עכשיו?!?! משאני הכי בטוח שהיא לא בהריון שאני לא יכול בכלל לחשוב על זה לשאני לא מצליח לישון בלילה מקווה שאת מאושרת גרמת לי להיות בדיכאון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייחסות
מירב שרון15/07/2009אני מבינה שעכשיו "נפל האסימון" ורק עכשיו אתה מבין את ההשלכות של קיום יחסי מין ללא אמצעי מניעה. לא הייתה כוונה להכניס אותך לדיכאון אלא "לנער" אותך קצת שלא תעשו שטויות שאח"כ תצטערו עליהם. אם עבר שבוע ימים מהיום שקיימתם יחסי מין, אפשר לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שאין "פנצ'ר" ותוכל להמשיך לישון בשקט בלילה. ואם יש "פנצ'ר" אז כדאי לדעת ולקחת אחריות על כך. כולי תקווה שמאחר ובפעם הראשונה שציינת שבקושי עמד לך ולא גמרת, שרוב הסיכויים שהכול עבר בשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)