שאלה חשובה שאני חייבת תשובה עליה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה שאני חייבת תשובה עליה..
    שאלה חשובה!!!
    13/07/2009

אני וחבר שלי ניסינו לשכב כבר כמה פעמים. שנינו בתולים וכנראה פה זו הבעיה. להערכתנו, "החור" אמור להיות בתוך השפתיים הפנימיות, אבל קשה לנו להגיע אליו כי הוא לא כל כך נגיש.
    מצד אחד צריך לפתוח את השפתיים כדי לראות לאן מכניסים את האיבר, ומצד שני צריך להחזיק את האיבר עם היד ולהכניס אותו לאט כי אז הוא "מחליק" ויוצא מהחור.אנחנו לא מצליחים להכניס את האיבר שלו לשלי.. וכל פעם מחדש אנחנו מנסים.. בעיה נוספת היא, שעם כל הלחץ הזה האיבר צריך לעמוד, וכל רגע הוא נופל וצריך לאונן כל פעם מחדש. שלא נדבר על זה שגם אני צריכה להיות מגורה כי אז הנרתיק אמור להיות פתוח יותר וגם יופרש חומר שאמור להקל על החדירה.
    אנחנו אוהבים מאוד אחד את השני ומתכסכל אותנו מאוד כל פעם מחדש שאנחנו לא מצליחים.
    תנו לנו עצות בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    14/07/2009

לא ציינת בני כמה אתם. אני מבינה ממך ששניכם בתולים וושניכם מאוד מוטרדים מכך שאינכם מצליחים לקיים יחסי מין מלאים עם חדירה. לא תיארת מה קורה לפני החדירה? מה לגבי המשחק המקדים? איפה החיבוקים? הנשיקות? הליטופים? המזמוזים ?האם יש אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי וכד'. נראה לי שאתם יותר מדי עסוקים בחדירה מה שמפעיל הרבה לחץ על שניכם, במקום שתיהנו מהדרך אתם עסוקים במטרה. בכל אופן, מציעה לך שתיכנסו לויקיפדיה ותראו איור של הנרתיק, בעזרתו תוכלו לאתר את פתח הנרתיק שלך. אחרי שהקדשתם כמה שיותר זמן ואנרגיה למשחק המקדים, אפשר להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL למרוח על קצה הפין ובפתח הנרתיק, ואז אפשר להחדיר אצבע אחת בפתח הנרתיק, אח"כ 2 אצבעות, עד גודל היקף הפין. זאת על מנת להרחיב את קרום התבולין (שריר בצורה של טבעת שמתרחב באופן הדרגתי). תנו לעצמכם כמה וכמה ניסיונות, עם הרבה סבלנות ואורח רוח, מקווה שיהיה יותר טוב בפעם הבאה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו