דחוף לי חבר'ה '..מה עושים במצב כזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף לי חבר'ה '..מה עושים במצב כזה?
    רונן
    14/07/2009

אני וחברה שלי בני 17 שוכבים בערך חצי שנה כבר ובפעמים הראשונות היה לוקח לי בערך 10,15 דק' עד שהייתי גומר ועכשיו אחרי כמה חודשים התחלתי לגמור מהר אחרי 5,6 דק' אני גומר וזה מבאס לי את הצורה כל פעם מחדש, אז אני מנסה להחזיק את עצמי כמה שאני יכול אבל לא מצליח...
    אז אני גומר בפעם הראשונה ואז אחרי 10 דק' בערך אנחנו שוכבים עוד פעם..

מה אפשר לעשות בנושא הזה בשביל לשנות אותו, זה ממש חשוב לי אני רוצה לחזור לתקופה שהיה לוקח לי בערך 15, 20 דק' לגמור...

מה עושים??... בבקשה תענו לי ואם אפשר בהרחבה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים??

מישה
    14/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבלנות..

מירב שרון
    14/07/2009

מאוד ברור שאתה רוצה שדברים יקרו כאן ועכשיו ובמיידי, וכנראה שזה ככה גם בסקס. מי אמר ש-5-6 דק' זה לגמור מהר? אני מבינה שלך זה לא מספיק והיית רוצה למשוך את הזמן ולהרגיש יותר בשליטה. אני ממליצה לך לקנות את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר שם תמצא תרגילים/שעורי בית שאתה יכול לעשות עם עצמך ועם חברה שלך כדי לשלוט בשפיכה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו