צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    אנונימית
    27/08/2007

אני בת 16 ויש לי חבר שגדול ממני ב4 שנים.
    אני מאוד אוהבת אותו וגם הוא אוהב אותי, אני יודעת שבצבא אין בנות אז בפעם האחרונה שהוא יצא שכבתי איתו .
    בהתחלה רציתי לשכב איתו ממש אבל בסוף פחדתי ( היינו כבר ערומים ) ואז הוא הציע לי שננסה בתחת ועשינו את זה.
    עכשיו מאז ממש כואב לי החור וכל פעם שאני מתיישבת זי ממש כואב ( אני מפחדת שאמא שלי שמה לב למשהו ).
    ודבר שני כשהוא גמר הוא היה נראה לי ממש מבואס כי לא עשינו את זה רגיל.
    מה אני עושה נגד הכאבים?
    איך אני משכנעת אותו שמאחורה זה ממש כואב ואולי לא נעשה את זה?
    איך אחרי כל זה אני שומרת אותו והוא לא יברח כי יש לו חברה בכיינית?
    ( בכל זאת הוא מגן בגופו על המדינה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    27/08/2007

לדברייך קיימת יחסי מין אנאליים עם חבר שלך שאותו את אוהבת, אך החוויה הייתה שלילית עבורך ועשית את זה כדי לרצות אותו. בנוסף את אומרת שהוא "היה מבואס" כי לא קיימתם יחסי מין וגינליים. את צריכה לחשוב גם על עצמך ולא רק על הצרכים שלו. אם אינך מעוניינת לקיים יחסי מין וגינליים/אנאליים את צריכה לומר לו את זה. אם הוא באמת אוהב אותך אז הוא לא יפעיל עלייך לחץ לעשות משהו שאת לא רוצה לעשות. את אומרת "הוא מגן בגופו על המדינה", זה לא אומר שאת אמורה "להקריב" את הגוף שלך לצורך העניין. יחסי מין אנאליים יכולים להיות מאוד כואבים אם זה לא נעשה בצורה מאוד הדרגתית, כאשר אפשר גם להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כדי להקל על החדירה. כנראה שהחוויה שלכם של קיום יחסי מין אנאליים הייתה ממש כואבת כי לא עשיתם את זה בצורה הדרגתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ושאלה

אנונימית
    27/08/2007

אם אני בכל זאת כן רוצה איך אני עושה את זה בלי שיכאב לי?
    ואיך אני יכולה לענג אותו אשמח לעצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה - איך ניתן למנוע כאבים

מירב שרון
    27/08/2007

נזק רציני שנגרם ממין אנאלי הוא די נדיר אבל אם את מרגישה כאבים פנימיים או שיש דימום כלשהו כדאי ללכת להיבדק. יתכן שכתוצאה מהמין האנאלי נגרם קרע ולכן את עדיין סובלת מכאבים. בכל אופן כדאי לך לחכות עד שלא יהיו לך יותר כאבים לפני שאת מנסה שוב לקיים יחסי מין אנאליים. על מנת למנוע כאבים בשל קיום יחסי מין אנאליים מומלץ:
    1. לבקש מהחבר שלך שיחדור באיטיות רבה, ואם את מבקשת ממנו להפסיק אז הוא חייב להפסיק.
    2. להשתמש בהרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL, ניתן לרכוש בכל בית מרקחת.
    3. לבקש מהחבר שלך שיחדיר אצבע ורק לאחר מכן שינסה להחדיר את הפין שלו.
    4. תנסי לקיים יחסי מין אנאליים כשהפנים שלך מופנים כלפי מטה, זה עשוי להפחית את הלחץ האנאלי.
    5. רצוי להשתמש בקונדום.

** חשוב להקפיד על כללי היגיינה, אם עושים מין אנאלי ורוצים אח"כ לקיים יחסי מין וגינליים צריך לשטוף היטב את הפין לפניכן.

ואם את רוצה לענג את החבר שלך בדרכים אחרות, תשאלו אותו מה יגרום לו לעונג. ואם זה משהו שאת מוכנה לעשות, נהדר, ואם זה מעבר למה שאת מסכימה אז תכבדי את עצמך ואת רצונותייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אנונימית
    28/08/2007

קודם כל תודה.
    שאלה נוספת שרציתי לשאול ואני מקוה שהיא לא מוזרה מדי חבר שלי אמר לי שעם החברה הקודמת שלו הוא גם עשה איתה מין אנאלי אבל הוא אמר שלפני זה היא עשתה חוקן וככה זה יותר נקי וכששאלתי אותו מה זה חוקן הוא קצת התפדח לסבר לי.
    אשמח אם תעזרי לי בזה באיך עושים, מה עושים, ואם זה כואב
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוקן

מירב שרון
    28/08/2007

יש שפופרת שבעזרתה ניתן לעשות חוקן, תבררי בבית מרקחת. את מחדירה את החומר בפנים בפי הטבעת, את יכולה לשים קצת חומר סיכה על השפופרת עצמה כדי שזה לא יכאב. מפי הטבעת אמור לצאת הפסולת, הוא לא מיועד לרומנטיקה ולכן בעזרת חוקן ניתן להתנקות טרם התנסות במין אנאלי. מומלץ גם להתקלח לפניכן. שוב המלצתי שלא תנסי לקיים יחסי מין אנאליים לפני שמפסיק לכאוב לך מההתנסות הקודמת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו