זה חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה חשוב
    בן 11 וחצי
    17/07/2009

אני אוהב לאונן אבל אני לא מצליח/יודע...
    (עד לפני שבוע בערך כל פעם שאוננתי לא הרגשתי שום דבר ורק בפעם האחרונה אוננתי באמבטיה 8 וחצי דקות בערך אבל לא יצא שפיך, אומנם הרגשתי אבל שום דבר לא קרה, וגם לא הרגשתי מאוננות רגילה אלא רק כשמעכתי קצת את הפין)

אם תוכלו לעזור לי: שיטות לאוננות, סיבות אפשריות לכך שאני לא מגיע לאורגזמה, הכל!!!

תדה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה חשוב

הוספת תגובה

• בקשר להודעה שלי

בן 11 וחצי
    17/07/2009

התכוונתי תודה רבה....
    ומה שהרגשתי זה דגדוג...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    18/07/2009

חשוב שאתה לומד להכיר את עצמך ומה מענג אותך. יש אפשרות לחפש בגוגל טכניקות לאוננות. רצוי לא להיות עסוק מדי בלהגיע לאורגזמה, ככל שתהיה עסוק בזה כך יהיה לך יותר קשה להשיג את זה, פשוט תן לעצמך ליהנות מהאוננות ומהתחושות הפיזיות תוך כדי גירוי מיני עצמי. מה שיכול לעזור לך זה להשתמש בפנטזיות מיניות ו/או בגירויים ויזואלים כגון מגזין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהייה נכון שתמתין עוד שנה שנתיים

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/07/2009

כנראה ועדיין לא הגעת לגיל בו הגוף מתחיל לייצר זרע. כך שאל תכאיב לעצמך ותשפשף עד שיצא ריח של עשן שרוף!!!
    חכה שנה שנתיים סימני הבגרות יגיעו ואיתם גם ייצור הזרע ע"י האשכים!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו