מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה חשובבן 11 וחצי17/07/2009
אני אוהב לאונן אבל אני לא מצליח/יודע...
(עד לפני שבוע בערך כל פעם שאוננתי לא הרגשתי שום דבר ורק בפעם האחרונה אוננתי באמבטיה 8 וחצי דקות בערך אבל לא יצא שפיך, אומנם הרגשתי אבל שום דבר לא קרה, וגם לא הרגשתי מאוננות רגילה אלא רק כשמעכתי קצת את הפין)
אם תוכלו לעזור לי: שיטות לאוננות, סיבות אפשריות לכך שאני לא מגיע לאורגזמה, הכל!!!
תדה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר להודעה שלי
בן 11 וחצי17/07/2009התכוונתי תודה רבה....
ומה שהרגשתי זה דגדוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון18/07/2009חשוב שאתה לומד להכיר את עצמך ומה מענג אותך. יש אפשרות לחפש בגוגל טכניקות לאוננות. רצוי לא להיות עסוק מדי בלהגיע לאורגזמה, ככל שתהיה עסוק בזה כך יהיה לך יותר קשה להשיג את זה, פשוט תן לעצמך ליהנות מהאוננות ומהתחושות הפיזיות תוך כדי גירוי מיני עצמי. מה שיכול לעזור לך זה להשתמש בפנטזיות מיניות ו/או בגירויים ויזואלים כגון מגזין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהייה נכון שתמתין עוד שנה שנתיים
ד``ר עידן מיליצ`ר22/07/2009כנראה ועדיין לא הגעת לגיל בו הגוף מתחיל לייצר זרע. כך שאל תכאיב לעצמך ותשפשף עד שיצא ריח של עשן שרוף!!!
חכה שנה שנתיים סימני הבגרות יגיעו ואיתם גם ייצור הזרע ע"י האשכים!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)