מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חייבת עזרה דחווף !!!!!!!!!!!!!!חסווי28/08/2007
אני כבר משתגעת, !!!
אני לא יודעת. ..
תוך כמה זמן זרע מת במגע עם האוויר ?
ואחרי שהוא מת אפשר להיכנס ממנו להריון, במגע עם בייצים?
מאיזה גיל הבנים מפרישים זרע שאפשר להיכנס ממנו להריון, ?
[אני מתחננת שתעזרו לי!
בבקקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
אף אחד לא עונה לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני מפפחדת מאווד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *בייצית
חסווי28/08/2007*בייצית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווף תשוובה
חסווי28/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את חוששת
מירב שרון28/08/2007שנכנסת להריון, את יכולה לקנות ערכה ביתית בכל בית מרקחת ולעשות את הבדיקה. יש את הגלולה של postinor של היום למחרת. לא ברור משאלותייך אם קיימת יחסי מין? אם הייתה שפיכה מחוץ לנרתיק? אנא תפרטי מה גרם לחששותייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עיזרי לי !!!!!!!!
חסווי28/08/2007לא קיימתי יחסי מין ,
השפיכה לא נעשתה בתוך הנרתיק.
המקרה הוא כזה:
לבשתי מכנסיים של ילד בן 11 בלי תחתונים כי היו לי שפשפות ,
ואוננתי [כי שכחתי שזה לא המכנסיים שלי...]
ועכשיו אני מפחדת שהיה בתוך המכנסיים זרע ואם אני אוכל להיכנס מזה להריון ...
יש לי איחור של שבוע, אך מנגד המחזור שלי לעיתים קרובות לא סדיר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי
מירב שרון29/08/2007את לא בהריון. אם לא קיימת יחסי מין אז אין לך בכלל ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעניי לי בדחיפוות
חסווי29/08/2007.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר זרע?
משה29/08/2007את לבשת מכנסיים של ילד בן 11, אבל מה קשור לעזעזל זרע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה ממומחה !!!!!!!! כנסו ..
חסווי29/08/2007אני לא יודעת,
אני כבר לא מבינה כלום.
זה לא הגיוני, ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרכה שמומחה יענה על זה ודחווף !!!!
חסווי29/08/2007זה הגיוני או לא ?
אני כבר בדיכאון ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילדד בן 11 אין עדיין זרע
ישראל29/08/2007נו אז עוננת במכנסיים של ילד בן 11 אז?
מה את חושבת שהוא עשה ביד ויצא שפיך וניקלטת?
שכחי מיזה !
המחזור זה ככה
לפעמיים מאחר
לפעמיים מאחר
אל תיהיי בפניקה צאי מהדיכאון.
ילד בן 11 אין לו שפיך
והוא גם לא עושה ביד.
מקווה שהרגעתי אותך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין רוצה תשובה ממוחה !!
חסווי29/08/2007לפי מה שהבנתי זרע יכול לצאת בשתן ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בהריון!!
מומחה29/08/2007תיגשי מיד לקופת החולים הקרובה תגידי שאת צריכה לעשות הפלה כי את בהריון!!!
כל שניה חשובה אז קדימה זוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בהריון לכי לעשות הפלה והינה כמה
מומחה לזרע29/08/2007דרכי זהירות כדי שלא תיכנסי להריון
1. אסור לגעת בבנים או אפילו בגדים של בנים כי הבגדים שלהם מלאים בזרע שיוצא להם מהעור
2.אסור לדבר אם בנים כי בקול שלהם יש זירעונים שאם הם יחדרו לך לאוזן יצא לך תינוק מישם
(לידת אוזן).
את בהריון כמו שאני בהריו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד כלל זהירות!!!!!!!!!!!!
מומחה לזרע29/08/2007תיזהרי מהריח של גברים שלא יחדור לנחיריים שלך כי בריח של הגברים יש זרע
ואם הוא יכנס לך לנחיריים את תלדי תינוק מהנחיר לרוב יצאו תאומים משני הנחיריים
תיזהרי!!!!!!!.את בהריון כמו שאני בהריון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח....
משה29/08/2007הרגת אותי מצחוק.. חחחחחחחחחחחח........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אוננת במיכנסיים של ילד בן 11?!
M31/08/2007מוזר!! מזכיר לי את המיקרא שפדופיל אחד אונן בתחתונים של ילדים קטנים! ילדה תסבירי
את המיקרא זה קצת חשוד שאוננת במיכנסיים של ילד קטן!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח היא בטח פדופילית חחח לחסוי!!!!
מישהו01/09/2007יש לי בישבילך תמונות של ילדים ערומים אם בולבולים גדולים יחסית לכי תאונני על זה חחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבתולה ההריונית
כבר אחרי 2031/08/2007גברים נולדים עם הזרעים כבר בשקי האשכים, שלא כמונו הנשים שמבשילות עם הזמן. עם זאת, עד תקופת הקרי לילה הם עוד לא לגמרי מוכנים פיזית להכניס מישהי להריון.
אם היה נוזל זרע בתחתונים שלבשת, היית צריכה להכניס את הבד עמוק לתוך הנרתיק על מנת שהזרעים בכלל יגיעו למערכת הרביה שלך. מעבר לכך, זה היה צריך להיות זרע טרי ביותר, משתי סיבות עיקריות:
הראשונה היא, שהנרתיק שלנו חומצי בכוונה, על מנת להגן על המערכת מזיהומים שונים. לכן לזכרים יש צינור ורק בקצהו חור, על מנת שהזרעים יגיעו לתוך המערכת בלי למות בחומציות הנרתיק.
מעבר לזה, זרע מתקשה מהר מאוד, זה קורה כי הזרעונים מאבדים את יכולת התנועה שלהם ואז בעצם הם לא יכולים לעבור בכל הצנרת עד לביצית.
הם אומנם יכולים לחיות עד 3 ימים, אבל זה רק במצב האידיאלי שהם כבר עמוק בפנים.
אני חושבת שהאיחור במחזור הוא בעיקר בגלל הלחץ שלך. כבר היו מקרים שבחורות נכנסו לפניקה בגלל דבר כזה, אבל זה לא אפשרי.
אני אישית מכירה אחת, לא מפה, שניסתה להכנס להריון על ידי זה שהכניסה לעצמה קונדום משומש. אם זה לא עבד, קשה לי להאמין שגירבוץ (לא כל כך) תמים יעשה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)