שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    21/07/2009

היי
    התחלתי לאחרונה לקיים יחסי מין אבל אנחנו משתמשים רק בקונדום...זה מספיק?או שעליי להתחיל לקחת גלולות? כל עוד אני רואה שהקונדום לא נקרע אין סיכוי להריון נכון?
    היה מצב פעם אחד שהוא שם קונדום ואז ירדה הזיקפה הוא הוציא אותו ולאחר כמה דקות השתמש שוב,זה בסדר?הוא לא נקרע או משהו,יכול להיות שהצטברו חיידקים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לאני שלום

מירב שרון
    21/07/2009

אם משתמשים כראוי בקונדום אז זה די יעיל במניעת הריון, עדיין פחות יעיל מאשר גלולות, גלולות הכי יעילות במניעת הריון ואם מקפידים יום יום לקחת אז הסיכוי לפנצ'רים אפסי.
    לא מומלץ להשתמש באותו קונדום מחדש אחרי שירדה הזקפה כי זה עלול לפגוע ביעילות שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

אני
    23/07/2009

היי
    כראוי זה לבדוק בסיום הסקס שהזרע נמצא כולו בקונדום והוא לא נקרע?וזה מספיק בשבילי לדעת שאין סיכוי להריון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה לשאלותייך

מירב שרון
    24/07/2009

כל קונדום שהעטיפה שלו לא: קרועה,בלויה, פג תוקפה זה קונדום טוב.
    בקופסא של הקונדומים יש הסבר וציור כיצד להשתמש. אסור לשים קונדום על קונדום כי זה יוצר חיכוך וככה הקונדומים נקרעים מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו