פחד מכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מכאבים
    ashooo
    28/08/2007

חבר שלי ואני בקטע המיני התקדמנו הרבה, אנחנו כבר עירומים לגמריי, נשאר רק להכניס לי אצבע ולשכב.
    אנחנו כבר 4 חודשים ביחד, אנחנו אוהבים אחד את השני וזה קשר רציני שלא מבוסס רק על קטעים מיניים, והוא רוצה לעשות סקס מלא.
    אנחנו חושבים קודם להכניס אצבע כדי "להכין את המקום" לפני החדירה, אבל אני מפחדת מהכאב. יש אפשרות לעשות משהו כדי להפחית את הכאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מכאבים

הוספת תגובה

• להכניס אצבע

אחת שיודעת
    28/08/2007

לא כואב בד"כ.
    תנסי את זה, זה מהנה וכדאי בלי שום קשר לסקס.
    קוראים לזה אוננות... O_O

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה רעיונות

מירב שרון
    28/08/2007

מומלץ לעשות משחק מקדים כגון מין אוראלי ואז יש יותר רטיבות בנרתיק וזה מקל על החדירה. כמו כן ניתן להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ashooo
    28/08/2007

להרטיב ולהכניס אצבע או לשון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צריכה לילמוד להינות לבד זה יעזור

אביחי
    28/08/2007

לך להינות מהסקס אני מאד מקווה שאת לא עושה את זה רק ביגלל ש"הוא רוצה יחסי מין
    מלאים" תילמדי להינות ונסי להינות בכל דרך שהיא מהסקס אל תיהיה מהבנות האלה
    שעושות סקס רק כדי לספק מישהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו