מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מכאביםashooo28/08/2007
חבר שלי ואני בקטע המיני התקדמנו הרבה, אנחנו כבר עירומים לגמריי, נשאר רק להכניס לי אצבע ולשכב.
אנחנו כבר 4 חודשים ביחד, אנחנו אוהבים אחד את השני וזה קשר רציני שלא מבוסס רק על קטעים מיניים, והוא רוצה לעשות סקס מלא.
אנחנו חושבים קודם להכניס אצבע כדי "להכין את המקום" לפני החדירה, אבל אני מפחדת מהכאב. יש אפשרות לעשות משהו כדי להפחית את הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להכניס אצבע
אחת שיודעת28/08/2007לא כואב בד"כ.
תנסי את זה, זה מהנה וכדאי בלי שום קשר לסקס.
קוראים לזה אוננות... O_O* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה רעיונות
מירב שרון28/08/2007מומלץ לעשות משחק מקדים כגון מין אוראלי ואז יש יותר רטיבות בנרתיק וזה מקל על החדירה. כמו כן ניתן להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ashooo28/08/2007להרטיב ולהכניס אצבע או לשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה לילמוד להינות לבד זה יעזור
אביחי28/08/2007לך להינות מהסקס אני מאד מקווה שאת לא עושה את זה רק ביגלל ש"הוא רוצה יחסי מין
מלאים" תילמדי להינות ונסי להינות בכל דרך שהיא מהסקס אל תיהיה מהבנות האלה
שעושות סקס רק כדי לספק מישהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)