שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    קובי
    22/07/2009

היי לכל הממומחים יש לי בעיה אני חושב שאני די מכור לאוננות (אני יסביר -אחרי שעה בערךך שאני קם אני מחיל לאונן ולראות סרטי פורנו ככה בערך שעתיים אחרי זה אני עושה כל מיני דברים {יוצא לבחוץ הולך לחברים } ובדרך כשאני עושה אותם אני חושב רק אל מין אחרי שאני חוזר לבית אני מתחיל עוד הפעם לראות סרטי פורנו ולאונן וככה עוד בערך שעה, שעה וחצי ורוב היום אני חושב על סקס וגם כשנהיה לי משעמם אני מתחיל לאונן ולראות סרטי פורנו ) מה עלי לעשות והאם זאת ניקראת התמכרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• לקובי שלום

מירב שרון
    22/07/2009

זה בהחלט נשמע שיש כאן עיסוק חריג סביב אוננות, סרטי פורנו וכד'י עד כדי כך שזה מפריע למהלך התפקודי החברתי ביום יום. לכן הייתי מציעה לך לפנות לעהתייעצות מקצועית בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

קובי
    22/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו