שלום כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום כמה שאלות
    גם הכבוד עזב
    22/07/2009

אני פשוט רוצה להבין מספר דברים

ראיתי שמשערים שהכרום הוא 1-2 ס"מ מפתח הנרתיק
    למרות שזה משתנה מאישה לאישה
    אבל הכרום לא יותר מ3 ס"מ מפתח הנרתיק

עכשיו כמה שאלות לגבי זה:

האם ניתן לקרוע את הכרום ע"י החדרת אצבעות?
    במה זה תלוי בעצם? הבנתי שצריך רוחב ותנופה בשביל לקרוע אותו כי הוא נמתח , זה נכון?

עכשיו ראיתי שבעצם בזמן משגל או לידה הנרתיק מתרחב כפי שתיים-שלושה מגודלו המקורי
    מתרחב ז"א לרוחב , אבל כאשר אני מחדיר את איבר מיני , הוא נכנס לאורך
    אז איך אתם מסבירים את זה? כי לא ממש הבנתי.
    זאת אומרת , הוא מתרחב אבל איך זה קשור כי אני נכנס לתוכה ואני לא נכנס לצד שלה(מקוה שהבנתם)

ושאלה אחרונה,האם יש דרך לדעת אם הכרום אכן נקרע? כי הרבה פעמים אני שומע בחורות שאומרות שאחרי למשל החדרת אצבעות ירד להם קצת דם
    והן לא יודעות אם נקרע להן
    איך אפשר לדעת?? רק ע"י בדיקה אצל גניקולוג?

אשמח אם תענו לי לפי הסדר על כל השאלות
    תודה מראש!! משה יצחקוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום כמה שאלות

הוספת תגובה

• ושאלה אחרונה ששכחתי לכתוב

גם הכבוד עזב
    22/07/2009

האם ניתן לראות את הכרום? כי הרי הוא בסך הכל 1-2 סנטימטר מפתח הנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    24/07/2009

אשתדל לתת מענה על כל שאלותייך למרות שלא הגזמת :) למה קרום הבתולין כ"כ מעסיק אותך?
    קרום הבתולים עשוי להקרע מסיבות שונות: החדרת חפץ זר לנרתיק (למשל טמפון), קיום יחסי מין ולעתים אף ממאמץ יתר. קרום הבתולין זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב (ואכן החדרת אצבעות יכול להרחיב את הקרום) זה לא חייב להיקרע, ולא כל אחת מדממת בפעם הראשונה. בעקרון הקרום נמחק לגמרי אחרי הלידה הראשונה.
    כפי שאתה מבין תינוק יוצא משם, אז מן הסתם גם הפין נכנס בלי בעיה, והנרתיק מתרחב על מנת להכיל את גודלו, בהתאם לאורך ולהיקף. רופא/ה נשים יכולים לעשות בדיקה גינקולוגית ולדעת אם עדיין יש קרום בתולין. מקווה שעניתי לך על הכול פחות או יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו