מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום כמה שאלותגם הכבוד עזב22/07/2009
אני פשוט רוצה להבין מספר דברים
ראיתי שמשערים שהכרום הוא 1-2 ס"מ מפתח הנרתיק
למרות שזה משתנה מאישה לאישה
אבל הכרום לא יותר מ3 ס"מ מפתח הנרתיק
עכשיו כמה שאלות לגבי זה:
האם ניתן לקרוע את הכרום ע"י החדרת אצבעות?
במה זה תלוי בעצם? הבנתי שצריך רוחב ותנופה בשביל לקרוע אותו כי הוא נמתח , זה נכון?
עכשיו ראיתי שבעצם בזמן משגל או לידה הנרתיק מתרחב כפי שתיים-שלושה מגודלו המקורי
מתרחב ז"א לרוחב , אבל כאשר אני מחדיר את איבר מיני , הוא נכנס לאורך
אז איך אתם מסבירים את זה? כי לא ממש הבנתי.
זאת אומרת , הוא מתרחב אבל איך זה קשור כי אני נכנס לתוכה ואני לא נכנס לצד שלה(מקוה שהבנתם)
ושאלה אחרונה,האם יש דרך לדעת אם הכרום אכן נקרע? כי הרבה פעמים אני שומע בחורות שאומרות שאחרי למשל החדרת אצבעות ירד להם קצת דם
והן לא יודעות אם נקרע להן
איך אפשר לדעת?? רק ע"י בדיקה אצל גניקולוג?
אשמח אם תענו לי לפי הסדר על כל השאלות
תודה מראש!! משה יצחקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה אחרונה ששכחתי לכתוב
גם הכבוד עזב22/07/2009האם ניתן לראות את הכרום? כי הרי הוא בסך הכל 1-2 סנטימטר מפתח הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון24/07/2009אשתדל לתת מענה על כל שאלותייך למרות שלא הגזמת :) למה קרום הבתולין כ"כ מעסיק אותך?
קרום הבתולים עשוי להקרע מסיבות שונות: החדרת חפץ זר לנרתיק (למשל טמפון), קיום יחסי מין ולעתים אף ממאמץ יתר. קרום הבתולין זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב (ואכן החדרת אצבעות יכול להרחיב את הקרום) זה לא חייב להיקרע, ולא כל אחת מדממת בפעם הראשונה. בעקרון הקרום נמחק לגמרי אחרי הלידה הראשונה.
כפי שאתה מבין תינוק יוצא משם, אז מן הסתם גם הפין נכנס בלי בעיה, והנרתיק מתרחב על מנת להכיל את גודלו, בהתאם לאורך ולהיקף. רופא/ה נשים יכולים לעשות בדיקה גינקולוגית ולדעת אם עדיין יש קרום בתולין. מקווה שעניתי לך על הכול פחות או יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)