טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 18ואני וחבר שלי חושבים לקיים יחסי מי ואני רוצה להתחיל לקחת גלולות היכן אני משיגה מרשם אם בכלל צריך ואיפה אני קונה את הגלולות האם יש מספר סוגים? בנוסף ההיתי רוצה ללכת לגניקולוג רק בכדי לוודא שהכל תקין איפה אני יכולה להשיג תור תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב שאת לוקחת אחריות על הגוף שלך מרגע שקיבלת החלטה שאת מוכנה לקיים יחסי מין עם החבר שלך. את יכולה לקבוע תור דרך קופ"ח לרופא/ת נשים ולציין בפגישה הראשונה שאת בתולה ושהנך מעוניינת בקבלת מרשם רפואי לגלולות. הרופא/ה תציע לך את מגוון האופציות הקיימות בשוק ואת תבחרי מה שמתאים לך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את הולכת לרופא נשים ואומרת לו שאת רוצה גלולות הוא יבדוק אותך ובסופו של דבר יבחר לך גלולות בדרך כלל אם אין מניעה יתנו גלולות כמו המרונט פמינט כאלה עם קצת הורמונים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד