טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
1. הפין שלי נוטה שמאלה קצת בצורת בננה בזמן זקפה - נורמלי ? 2. שאני משפיך אז זה פשוט יוצא החוצה כמו הר געש ולא משפריץ כזה.. - נורמלי?
3. השאלה שמטרידה אותי יותר מכל - שאני מתנשק עם מישהי , רק מתנשק אז אחר כך אני רואה שיש קצת רטיבות בתחתונים אבל לא שפיך (וכולה התנשקנו!!! )... מה זה ולמה? =[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. כל איברי המין הגבריים נוטים מעט ימינה או שמאלה. אף פין אינו עומד כשהוא ישר לחלוטין. 2. כן, זה נורמלי. זה משתנה מאחד לשני. 3. גם זה נורמלי, כאשר אתה מתנשק, זה מגרה אותך, ואז הרטיבות שאתה רואה נגרמת בגלל הנוזל המקדים לשפיכה. בקיצור, הכול 10 איתך. תרגיע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד