חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    טל
    24/07/2009

אני בן 21 כיום בגיל 16 היה לי אהבה ראשונה של 4 שנים הייתי חרמן ממש בכל רגע נהנה מכל שניה ממש אבלל, ונפרדנו כיום יש לי מישהי חדשה ממש חמודה ויפה אבל משום מהה יש לי בעיה בחשק המיני זה לא כמו שזה היה בעבר בוא נגיד ככה, אני לא ממש חרמן קורא לי מצבים שאני שוכב איתהההה רק בשביל לספק אותההה ואין לי מושג למה *צריך לציין שלא יודע אם זה קשור שהחברה הקודמת הייתה יותר ביישנית במיטה והנוכחית חופשי יכולה להוריד הכול להיות לידי באור ודברים כאלה לא יודע אם זה ממש קשור אבל הייתי חייב לציין ועוד משהו שאני צריך לציין זה שאני רזה חטוב עושה ספורט אוכל שומר תזונה ששמעתי שזה מוסיף לחשק ולעניי הסקס ! אחרי כל זה רציתי לשמוע חוות דעת מה יכולות להיות הסיבה לכךךך לירידה בחשק המיני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    25/07/2009

מהתיאור שלך נשמע שבגוף הסיפור יש את התשובה לשאלה שלך. יתכן שהפתיחות המינית של חברתך הנוכחית מאיימת עליך במידה כזו או אחרת, ולזה יש השפעה ישירה על החשק המיני שלך. לפניכן הייתה רגיל למשהו אחר, לחברה ביישנית שכנראה לא הפגינה אסרטיביות מינית במיטה, ושם כנראה הרגשת יותר בטוח בעצמך ובמיניות שלך, כי אתה היית "הגבר" במיטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו