שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אנונימית
    26/07/2009

טני בת 17 ומקיימת עם חבר שלי יחסי מין כבר כמעט שנה.. לפני חודש/חודשיים קיימנו יחסי מין ללא קונדום
    והוא גמר בפנים. המחזור שלי ממשיך להיות קבוע אבל לפני כמה ימים עשיתי בדיקת הריון והתשובה הייתה חיובית לאחר שעה עשיתי עוד בדיקה והפס השני היה מאוד מאוד מטושטש. אין לי שום סימני הרון אני ירדתי 3 ק"ג בחודשיים האלה ואין לי תץאבון. השאלה שלי היא איך אני יכולה לדעת בוודאות אם אני בהריון או לא מבלי ללכת לגיניקולוג.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• לאנונימית שלום

מירב שרון
    27/07/2009

יש נשים אשר מסיבה לא ברורה ממשיכות לקבל דימום מחזורי במהלך הריון ודימום כזה יכול להופיע אחת לחודש גם במשך מספר חודשי הריון. יש 2 סימנים אובייקטיביים. הסימן המדוייק ביותר להריון הוא תשובה חיובית בבדיקת דם להריון. האפשרות השנייה זה בדיקת שתן. על בדיקות השתן הביתיות, כמו שאת עשית, אפשר לסמוך באחוז גבוה יותר אם כי דיוקן נופל מזה של בדיקת הדם.
    את הבדיקות את עושה במסגרת הקופה דרך רופא/ת נשים. למה אינך רוצה להגיע לרופא/ת נשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו