מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשהדוד27/07/2009
אני וחברה שלי עושים סקס וגמרתי לה בפנים ויצא כאלה גושים בזרע שלי מה זה אומר ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד שלום
מירב שרון27/07/2009הרכב נוזל הזרע יכול להיות גם כפי שאתה מתאר, הכול תקין אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
מירב שרון28/07/2009חשוב שאתה מקפיד להשתמש בקונדום כדי להימנע מהריון לא רצוי וממחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאות אומרת מחלות
דוד30/07/2009היא הייתה בתולה אני בטלתי אותה יכול להיות מחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד שלום
מירב שרון30/07/2009אפשר להעביר מחלות מין גם באופן אוראלי לא רק באמצעות קיום יחסי מין מלאים עם חדירה. חוץ מזה, מה לגביך? הכוונה גם להגן עליך אבל גם להגן עליה, האם שניכם עברתם בדיקות לשלול מחלות מין לפני ניסיון לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עברנו בדיקות
דוד30/07/2009אבל מעכשיו אני מישתמש בקונדום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
דוד30/07/2009והכנסתי אותה להריון בפעם הראשונה ואז גמרתי לה בפנים עוד פעמיים יום אחרי יום
ונפל הילד יענו לבד מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון30/07/2009אם היא נכנסה להריון בפעם הראשונה, אל תבנה על זה שבעקבות הפעמים הבאות תהיה הפלה טבעי. אני ממליצה לשניכם לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שהיה לכם מזל ולא היה פנצ'ר, תשתמשו באמצעי מניעה ואל תמשיכו לקחת סיכונים מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לדעת האם זה תמיד כך או שרק
ד``ר עידן מיליצ`ר28/07/2009הפעם ו/או לאחרונה. חשוב לדעת אם הגושים מתמוססים מהר או שלא. במידה וזו לא תופעה חדשה ובמידה והגושים אינם מתמוססים. יתכן ויש לך דלקת וגש לאורולוג.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוו"ד נוספת
מירב שרון29/07/2009לפי ד"ר רפי חרותי, זה נורמאלי שבזרע יהיו גושים ודרגות סמיכות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)