חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    בר
    29/07/2009

שלום, אני קוראת על כל מיני בעיות של ילדים בגילי והם אומרים שהם חושבים הרבה על מין ומאוננים הרבה וכל הדברים האלו אבל אני לא חושבת על זה כל כך ואני גם לא מאוננת כי האמת שאני לא ממש יודעת איך כי זה אמור להיות כיף אבל זה לא נותן לי רגש של כיף ומכאן שאף פעם לא חויתי אורגזמה אז אני מפחדת שאין לי כל כך חשק מיני. השאלה שלי היא מה דעתכם על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• בת כמה את?

מירב שרון
    29/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 15

בר
    30/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבר שלום

מירב שרון
    30/07/2009

לכל אחת יש קצב התפתחות משלה וזה בסדר. אם את סקרנית לגלות את המיניות שלך עם עצמך, את יכולה לעשות את זה בקצב שלך. יש את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך אותו ניתן לרכוש בצומת ספרים והספר מיועד לנשים שמעוניינות להגיע עם עצמן ועם בני הזוג שלהם לאורגזמה. הספר עוזר לכל אשה שרוצה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו