הפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפעם הראשונה
    מיכל
    29/07/2009

היי..
    אני וחבר שלי ניסינו לשכב בפעם הראשונה אבל ברגע שהוא ניסה להחדיר את הזין שלו לתוכי מאוווווווווד כאב לי ונאצלנו להפסיק
    הוא לא בתול כבר הרבה זמן (בן 19 וחצי)
    ואני בת 17 וחצי..
    השאלה כזאת.. למה זה כל כך כואב והאם הכאב ימשיך גם בפעמים הבאות..
    אני רציתי לשכב איתו מאוד אבל אחרי הכאב אני טיפה נרתעת מזה
    תודה על ההתייחסות מראש=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפעם הראשונה

הוספת תגובה

• למיכל שלום

מירב שרון
    29/07/2009

חשוב שהפעם הראשונה תהיה חוויה חיובית. עבורך החוויה הראשונה הייתה מאוד כואבת לכן אפשר להבין מאיפה הרתיעה שלך להמשך התנסות. על מנת לנסות ליצור עבורך חוויה מתקנת בפעם הבאה, חשוב ששניכם תקדישו כמה שיותר זמן ואנרגיות למשחק המקדים. קודם ליצור סטינג מרגיע, עם מוסיקה, נרות, סנס, וכד'. המשחק המקדים כולל נשיקות, חיבוקים, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, וכד'. ככל שאת תהיי יותר מגורה, זה יקל על החדירה. מומלץ להיעזר בכמות נדיבה של חומר סיכה על בסיס מים, כגון KY GEL או LOVE GEL שאפשר לרכוש בכל סניף של ניו-פארם/סופר-פארם. צריך למרוח גם על הפין וגם בפתח הנרתיק. כשיש מספיק רטיבות אז אפשר להתחיל בהחדרת אצבע אחת לפתח הנרתיק, אח"כ 2 אצבעות עד גודל היקף הפין וזה מרחיב את קרום הבתולין באופן הדרגתי ומקל על החדירה הראשונה. אני מקווה שהפעם הראשונה תהיה חוויה יותר טובה עבור שניכם. בהצלחה ולא לשכוח להשתמש באמצעי מניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ...

מיכל
    29/07/2009

היי תודה על התגובה=)
    אבל רוב הדברים שאמרת אכן קרו.. המשקח המקדים וכדומה..
    האווירה הכל..
    ואני כן הרגשתי מוכנה ורצון לעשות את זה.. וכאילו הגוף התנגד=\
    אממ.. החומר סיכה זה עושה את ההבדל גם אם הייתי מאוווד רטובה?
    תודה שוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    29/07/2009

אני מבינה שכן היה הרבה משחק מקדים, אז מה שכן יכול להוסיף זה חומר סיכה ביחד עם החדרת אצבע, אח"כ עוד אחת, עד גודל היקף הפין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ...

מיכל
    29/07/2009

היי תודה על התגובה=)
    אבל רוב הדברים שאמרת אכן קרו.. המשקח המקדים וכדומה..
    האווירה הכל..
    ואני כן הרגשתי מוכנה ורצון לעשות את זה.. וכאילו הגוף התנגד=\
    אממ.. החומר סיכה זה עושה את ההבדל גם אם הייתי מאוווד רטובה?
    תודה שוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

דניאלה פרייפלד
    30/07/2009

שלום
    ההרתעה הנה תגובה נורמלית לגמרי היות והגוף זוכר את הכאב....
    יש בנות שאכן מרגישות קצת כאב בפעם הראשונה היות והן מתוחות ולכן קצת מכווצות מה שמקשה על החדירה ואז יש כאב.
    לאחר הפעם הראשונה זה כבר מוכר ומהנה אז פחות מתוחות.....
    האם לפני החדירה השקעתם זמן שתהיהי מגורה דיו (ליטופים,נשיקות מגע גופני הדדי...)ואז הנרתיק נרטב ומאפשר חדירה יותר קלה?
    את אומרת שאת רוצה לקיים יחסים מלאים אך אולי יש לך דאגות או ספקות שמקשות עליך להיות משוחררת? האם התנאים סביבכם היו טובים: פרטיות,אוירה נעימה...
    המח והגוף חייבים להיות משוחררים כדי לאפשר התעוררות והרטבה שמקל על החדירה.
    האם את מכירה את עצמך באיזור?האם את יכולה להכניס אצבע טמפון ,בלי קושי?
    האם חברך יכול להכניס אצבע?
    האם את לוקחת גלולות? יש טענה (לא בדוק מדעי) שעקב הגלולה באיזור פתח הנרתיק נוצר רגישות יתר שיכול לגרום לכאב (ויסטיבוליטיס) גנקולוג אמור לאבחן .....
    תנסי לחשוב על השאלות שהעלתי..
    תחכי!!! לא מיד למהר לנסיון שני תמשיכו כמה מפגשים במגע חיצוני (תשתפי אותו) תגעי בעצמך שם ותחושי האם את נרטבת באיזור..
    אם את לא רטובה ואת החלטת שאת רוצה חדירה תקני משחה על בסיס מים שיעזור להרטבת הנרתיק
    תאמרי לו לחדור לאט (או את מעליו וכך את יותר אחראית על הקצב)
    אם בכל זאת את מרגישה כאב לעצור ולחזור לפורום. לא בכח!!!עדיף לחכות מאשר לזכור כאב!!!
    לא לשכח להשתמש בקונדום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו