כמה שאלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות.
    חסוי
    31/07/2009

שלום, אני בת 18 ויש לי חבר כבר שלושה חודשים.
    עדיין לא קיימנו יחסי מין. אבל יש לי כמה שאלות.
    יש מצבים שאנחנו מגיעים למצב שאני נשכבת עליו ואני מרגישה שעומד לו. אחרי שאנחנו מתנשקים והכל אני רואה סימנים כאלה על המכנס שלו. מה זה הסימנים האלה?
    מזה אומר שבן גומר?
    ומזה הפרשות שקופות כאלה שיוצאות לי?
    אשמח עם תענו לי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות.

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    31/07/2009

מה שאת רואה זה מה שנקרא pre--come - הנוזל המקדים (לשפיכה) שמעיד על כך שהוא מגורה מינית, זה לגמרי טבעי ונורמלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

דניאלה פרייפלד
    01/08/2009

לא רק בנים גומרים אלא גם נשים מילה אחרת ללגמר שיותר מתקשר לנשים -אורגזמה
    כלומר ששני המינים מגיעים לפורן, אצל גבר הליגמור ,כאשר יש פליטת זרע אחוצה.
    לגבי אישה קצת יותר קשה לתאר במילה אחת, היות וזה שונה מאישה לאישה ויש הקושי לתאר את "הגמירה" במילים... תחושה של היי מאד גבוה, תמיכת הגוף ואז שחרור פתאומי ותחושה של רפיון בגוף , שגם גברים מרגישים ויש לא מעט גברים שהולכים לישון לאחר שהם גומרים.
    ההפרשות השקופות שלך ,תוצר של גירוי מיני את "דלוקה" והנוזל מאפשר כניסה נעימה של הפין לנרתיק אם את לא רטובה החדירה ו"הריקוד" המיני יכולה להיות כואבת וכן נשים נרטבות.
    לא לשכח להשתמש בקונדום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו