מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהבת 1701/08/2009
יש לי חבר רציני ואוהב כבר שנה וחודש ולאחרונה התחלנו לנסות לעשות את זה. בפעם הראשונה זה היה ספונטני, הרגשתי חדירה אבל לא הצלחתי להבין לאן הוא חדר. אני יודעת שזה נשמע מוזר..
בכל אופן, הוא נלחץ מזה מאוד ובפעמים הבאות שניסינו הוא היה לחוץ ומפוחד שהוא לא יצליח, הוא הפך את העניין לנורא טכני וזה מלחיץ גם אותי. אנחנו רוצים לעשות את זה אבל אני אף פעם לא רטובה מספיק (הוא לא מבין את זה ולא ממש נעים לי להסביר) וכשאנחנו מנסים יש לי הרגשה שהוא פשוט לא נכנס לנרתיק...
מה לעשות, איך לכוון אותו ולאן?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת 17
דניאלה פרייפלד01/08/2009שלום
יופי שפנית,לפני ששניכם התיו כל כך לחוצים שלא תרצו להתקרב אחת לשני.
קחו נשימה...
קודם להרבה בנות הפעם הראשונה לא ברורה מה קרה או שקשה להן אז...
את אומרת שאת לא מספיק רטובה האם זה גם היה כך בפעם הראשונה או האם זה תוצאה של הנסיונות הנעשים בלחץ?
אני שואלת, כי אם את בלחץ,מותרדדת, את לא יכולה (כל אישה) להיות משוחררת ולאפשר לעצמך להיכנס לmode של שחרור של אוירה נינוחה בכדי להתענג וכתוצאה מכך להרטיב את איזור הנרתיק.
אני ממליצה לקחת צעד אחורה ותעשו מפגש מיני ללא מטרה של חדירה -תומרי לו עושים הכל אך ללא חדירה ותאפשו לעצמכם לחזור להנאה ללא המטרה של חדירה תעשו הכל מין אורלי הרבה מגע תאפשרי לו לגעת עם העצבעות בפוט בדגדגן וגם את לו בכל מקום אך ללא חדירה.
כמה מפגשים כאילו. הנאה הנאה...
את הזמן הזה שיש פטור מחדירה תבדקי אם את נרטבת..
תסתכלי בעזרת מראה על הפט ועל פתח הנרתיק ותחושי אותה אפילו עם כניסת אצבע או שנים
אם את רוצה את גם יכולה לגעת בדגדן, לאונן, כדי שתכירי איך להביא את עצמך (ולאחר מכן את חברך) לאורגזמה.
שאת מרגישה ששנכיכם ובעיקר את נינוחים נהנים שוב ואין לחץ וחרדה
תקימו מפגש מיני במטרה לחדירה איטית שאת עם גב שנתמכת את יכולה להחזיק את השפתיים פתוחות וחברך רואה את הפתח והוא חודר לאט או את מעליו ואת חשה שהוא קרוב ואז את מאפשרת חדירה איטית.אפשר עם מראה..
אם את עדין מודאגת לגבי מידת הרטיבות אפשר לקנות חומר סיכה על בסיס מים שמיועד למטרה זו בכל בית מרקחת.
לא לשכח קונדום
בהצלחה.
אם לא מצליח לעצור להירגע לנסות שוב לא בלחץ ולא בכח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)