שאלה חשובההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובההה
    חסוי
    02/08/2009

שלום,
    אני רוצה לדעת איך עושים את זה? אני בתולה וכך גם חבר שלי שתינו גדולים יחסית (בני 18) ורציתי לדעת שיגיע הרגע שנידע מה לעשות..
    שהכל יהיה מושלם.
    שלא ניתקע ואחר כך ניהיה מובכים.
    אני ממש אוהבת אותו ובגלל זה הרצון לדעת לגבי העיניין
    אשמח עם תייעצו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובההה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    02/08/2009

אכן חשוב שהפעם הראשונה תהיה חוויה חיובית עבור שניכם כדי לתת טעם ורצון לעוד . תקדישו כמה שיותר זמן ואנרגיות למשחק המקדים. קודם ליצור סטינג מרגיע, עם מוסיקה, נרות, סנס, וכד'. המשחק המקדים כולל נשיקות, חיבוקים, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, וכד'. ככל שאת תהיי יותר מגורה, זה יקל על החדירה. מומלץ להיעזר בכמות נדיבה של חומר סיכה על בסיס מים, כגון KY GEL או LOVE GEL שאפשר לרכוש בכל סניף של ניו-פארם/סופר-פארם. צריך למרוח גם על הפין וגם בפתח הנרתיק. כשיש מספיק רטיבות אז אפשר להתחיל בהחדרת אצבע אחת לפתח הנרתיק, אח"כ 2 אצבעות עד גודל היקף הפין וזה מרחיב את קרום הבתולין באופן הדרגתי ומקל על החדירה הראשונה. אני מקווה שהפעם הראשונה תהיה חוויה יותר טובה עבור שניכם. בהצלחה ולא לשכוח להשתמש באמצעי מניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו